Takvåning nära Habaneras / Torrevieja / Spanien

Härlig takvåning nära Habaneras shopping center

Referensnummer
394 535
Boarea
ca 55 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Takvåning nära Habaneras såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Torrevieja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torrevieja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna bungalow på tre sovrum, ett badrum ligger utmärkt med gångavstånd till det gigantiska köpcentrumet, Habaneras och det populära vattenlandet Aquapolis. Fastigheten har en rymlig takterass och kommer med tillgång till ett välskött poolområde.

När vi kommer in i bostaden så möts vi av en ljus och rymlig lounge med det separata välutrustade köket till höger. Rakt framför oss finns en korridor med tillgång till de tre sovrummen och ett familjebadrum som är placerat i centrum.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Torrevieja

En av Skandinavernas främsta favoriter i Spanien. Här har du alla typer av service, shopping och vackra stränder på behagligt avstånd. Idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen.

Goda kommunikationer, vackra stränder och cityliv längs kusten

Torrevieja är en stad några mil söder om Alicante med ca 102.000 invånare som växer stadigt med några tusen nya invånare per år. Här finns flera vackra stränder, gränslös shopping, massor av restauranger och goda kommunikationer. Här får ni aldrig tråkigt. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver som köper väldigt mycket i området.

Kommunikationer

Ca 35 min från Alicante flygplats, Goda bussförbindelser till flygplatsen och omkringliggande orter, Flera olika stränder inom behagligt avstånd, Båtförbindelse till ön Tabarca

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.