Calle Dr. Alexander Fleming / Torrevieja / Spanien / Nyproduktion

Mysig bungalow i Rosaleda

Utgångspris
134 995 €
Referensnummer
448 775
Boarea
55 kvm
Sovrum
2 Sovrum

Fastighetens 55m2 fördelas på två sovrum samt 1 badrum, fullt utrustat öppet kök från Ikea, ljust allrum samt en tomt i söderläge med garanterat sol hela dagen.
Fastigheten har en stor tomt på hela 66m2 med ett förråd där du med enkelhet förvarar grill, cyklar och utemöbler. Främre veranda täcks av ett tak där ni kan söka skugga under dagens varma timmar, denna kan med lätthet glasas in för att skapa en härlig ”vinterträdgård” Sovrummen med inbyggda garderober och ett badrum med dusch. Fastigheten är ljus och fin samt välplanerad. Detta är något för er som letar en pärla i ett område som är lugnt och harmoniskt. Tomten kan med enkelhet utformas till er egna oas med fruktträd, eller varför inte installera en privat pool.
Denna pärla ligger endast 100m från Medelhavet och 300m till närmsta strand, Torrevieja centrum endast 15 min promenad efter strandpromenaden. Beläget i det som kallas äkta ”Rosaledahusen”

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 16 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1985
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

 • Den mest kända semesterorten söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder, badvikar och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

  Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om och även om det finns många utländska invånare här, är det fortsatt en myllrande spansk stad med trånga gator och flera små torg.

  I den norra delen av Torrevieja, ligger Torre La Mata som kan skryta med sin långa strandpromenad kantad av restauranger och uteställen. Här bor du med direkt närhet in till stan, men slipper befinna dig mitt i myllret.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  bar la rosaleda
  140 m
  My Dream Indian Restaurant
  163 m
  The Irish Rover
  164 m
  My dreams 2
  164 m
  My dream 2 international Indian Restaurant
  166 m
 • Skolor
  Golf V
  36 m
  Cala De Los Trabajos
  199 m
  Entremares
  237 m
  NilssonWellness
  651 m
  Mediterranean Secondary School
  772 m
 • Mataffärer
  La Rosalera
  97 m
  Domti Torrevieja
  535 m
  EROSKI
  715 m
  Rapid supermercados
  718 m
  Tienda Rusa Matias
  808 m
 • Kommunikationer
  Cruz Roja (Torrevieja)
  1,5 km
  Torrevieja
  1,7 km
  Parada Bus
  1,75 km
  Gasolinera BP Torrevieja
  1,86 km
  Bilman Bus
  1,92 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - Cruz Roja (Torrevieja)
 • 1,5 km
 • 5 min
 • 9 min
 • 23 min
 • Hav
 • 312 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 2 min
Området

Torrevieja

En av Skandinavernas främsta favoriter i Spanien. Här har du alla typer av service, shopping och vackra stränder på behagligt avstånd. Idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen.

Goda kommunikationer, vackra stränder och cityliv längs kusten

Torrevieja är en stad några mil söder om Alicante med ca 102.000 invånare som växer stadigt med några tusen nya invånare per år. Här finns flera vackra stränder, gränslös shopping, massor av restauranger och goda kommunikationer. Här får ni aldrig tråkigt. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver som köper väldigt mycket i området.

Kommunikationer

Ca 35 min från Alicante flygplats, Goda bussförbindelser till flygplatsen och omkringliggande orter, Flera olika stränder inom behagligt avstånd, Båtförbindelse till ön Tabarca

Fördelar

#Stort nöjesutbud
#Båthamn
#Restaurangtätt
#Liv i rörelse
#Stadspuls
#Nära flygplats
#Växande område
#Uteliv
#Hippt
#Badstrand
#Bussar
#Butiksgata/köpcentrum
#Restauranger
#Tryggt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn