Calle Monteagudo

Calle Monteagudo


Torrevieja— Spanien

Calle Monteagudo



Torrevieja— Spanien

Studio 200 meter från stranden

Missa inte möjligheten att bo bara 200 meter från den fantastiska Playa del Acequión i Torrevieja! Denna studio är den perfekta platsen att njuta av livet vid havet och är redo att flytta in.

Denna mysiga studio har ett fullt utrustat separat kök, vilket ger dig bekvämligheten att tillaga dina måltider efter eget tycke. Badrummet är utrustat med en modern duschbricka för avkoppling efter en dag på stranden. Vardagsrummet är ljust och rymligt och härifrån når du en vacker inglasad balkong. Föreställ dig att njuta av din frukost med havsutsikt eller varva ner med ett glas vin i solnedgången.

Fastigheten är fullt möblerad, så du behöver inte oroa dig för att köpa möbler. Dessutom har den luftkonditionering för att hålla dig sval under de varmaste dagarna.

Läget är verkligen oslagbart, med stranden bara en kort promenad bort. Torrevieja är känt för sin kustcharm, och denna fastighet placerar dig i hjärtat av händelserna. Dessutom hittar du ett brett utbud av restauranger, butiker och fritidsaktiviteter till hands.

Denna studio är en unik möjlighet att få en bit av paradiset på Playa del Acequión. Vänta inte längre utan kontakta oss idag för att boka ett besök. Låt inte denna möjlighet försvinna och börja njuta av livet vid Medelhavskusten!


Referensnummer
575 276
Boarea
42 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2024-01-02

Mäklarhuset Torrevieja

Denna lägenhet på Calle Monteagudo såldes av oss 2024-01-02. Se alla våra försäljningar i Torrevieja samt även på Calle Monteagudo.

Boka värdering

Soren Heinzl

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.