Villa Torrevieja - Torreta Florida

Villa Torrevieja - Torreta Florida


Torrevieja— Spanien

Villa Torrevieja - Torreta Florida



Torrevieja— Spanien

Villa i Torrevieja, Torreta Florida

Välkommen till ditt framtida hem i Torrevieja, i det fridfulla området Torreta Florida! Denna charmiga 130m2 stora villa, belägen på en generös tomt om 400m2, erbjuder dig en bekväm och avslappnad livsstil. Med en partiell renovering kan detta hem bli dina drömmars hem.

Huvuddrag:

1. Rymlig layout: Bostaden sträcker sig över två våningar och erbjuder dig en rymlig vardagsrum och kök i öppen planlösning på bottenvåningen. Två dubbelrum, varav det ena har ett eget badrum. Dessutom finns det ett extra badrum för ökad bekvämlighet på bottenvåningen.

2. Uteplatser för avkoppling: Den främre trädgården har en täckt veranda på 15m2, perfekt för att njuta av måltider utomhus eller helt enkelt koppla av. Övervåningen har en terrass med utomhusåtkomst, vilket ger ett extra utrymme att njuta av det soliga klimatet i Torrevieja.

3. Möjlighet till pool: Kan du föreställa dig att ha din egen pool? Detta hem ger dig möjligheten eftersom det finns tillräckligt med utrymme både i den främre och bakre trädgården för att förverkliga den drömmen om en uppfriskande pool.

4. Täckt garage med kreativa alternativ: På baksidan kommer du att hitta ett täckt garage för närvarande används som verkstad. Detta mångsidiga utrymme kan anpassas efter dina behov, antingen som ett funktionellt garage eller som en kreativ plats för dina projekt.

5. Strategiskt läge: Beläget i det lugna Torreta Florida, kommer du att njuta av omgivningens fridfullhet samtidigt som du är bara några minuter från köpcentret Habaneras, Torreviejas centrum och ett brett utbud av tjänster och fritidsaktiviteter. Den perfekta kombinationen av lugn och tillgång till alla bekvämligheter.

Detta hem är mycket mer än bara ett hem; det är en oas av frid med oändliga möjligheter att skapa oförglömliga minnen! Missa inte chansen att bo i detta paradis i Torrevieja. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck ditt nya hem!


Referensnummer
575 824
Boarea
133.3 kvm
Driftkostnad
45 EUR/år
Tomtarea
401 kvm
Konstruerad yta
148 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2023-11-23

Mäklarhuset Torrevieja

Denna radhus på Villa Torrevieja - Torreta Florida såldes av oss 2023-11-23. Se alla våra försäljningar i Torrevieja samt även på Villa Torrevieja - Torreta Florida.

Boka värdering

Soren Heinzl

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.