PortoMarina Higuericas
PortoMarina Higuericas
Tilde Öhrbom, ansvarig mäklare i Torrevieja
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tilde Öhrbom

Ansvarig mäklare

Till salu

PortoMarina Higuericas

Utgångspris

348 000 €


Utgångspris

348 000 €Torre de La Horadada— Torrevieja— Pilar de la Horadada— Spanien— Nyproduktion

PortoMarina Higuericas


Till salu
Utgångspris
348 000 €

Torre de La Horadada— Torrevieja— Pilar de la Horadada— Spanien— Nyproduktion

Takvåning med privat pool

Unikt Boendeprojekt nära Higuericas Strand, Torre de la Horadada

Upptäck ett exklusivt bostadsprojekt i närheten av den förtrollande Higuericas-stranden i Torre de la Horadada. Här välkomnas du av modern design och högkvalitativa faciliteter. Välj mellan stilfulla takvåningar med privat pool eller bottenvåningar med trädgård och pool, varje enhet med tre sovrum och två badrum.

De eleganta takvåningarna erbjuder ljust boende med öppet kök och generösa sällskapsutrymmen. Från vardagsrummet tar du dig ut till en solig balkong och vidare upp till en magnifik takterrass med privat pool och panoramautsikt.

För dem som föredrar marknivå erbjuder bottenvåningarna samma eleganta design och komfort. Med öppna planlösningar, tre sovrum och två badrum samt en trevlig trädgård med privat pool, en privat oas för avkoppling och underhållning.

Omgivningen präglas av charmiga kaféer, butiker och sportanläggningar. Inom kort bilavstånd når du staden Pilar de la Horadada, flera golfbanor och det populära köpcentret La Zenia Boulevard. Den vackra Higuericas stranden ligger endast några minuters promenad från detta unika projekt.

Kontakta oss på Mäklarhuset för mer information.


Referensnummer
581 149
Utgångspris
348 000 €
Biarea
111 kvm
Konstruerad yta
78 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
0
Upplåtelseform
Äganderätt

Mäklarhuset Torrevieja

Kontakta Tilde eller Soren för mer information kring visningsmöjligheter.

Tilde Öhrbom
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Soren Heinzl
Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadFakta

01
Beskrivning
Biarea

111 kvm

Konstruerad yta

78 kvm

Rum

3 sovrum

Våning

0

Fastighetsbeteckning

PortoMarina Higuericas

Tillträde

2025


02
Byggnadssätt
Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Värmepump luft-luft


03
Energideklaration
Sammanställning

Energideklaration pågår


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt


Området
Torre de la Horadada - Higeuricas  i pilar de la horadada

Torre de la Horadada - Higeuricas

Med sin närhet till havet och den mysiga marinan tillsammans med det lilla by-torget är området mycket populärt. Här har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 15 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud


01
Fördelar med området
Båthamn Restauranger Sport och friluftsliv Cykelstigar (mtb) Badstrand Båtliv Tryggt Uteliv Caféer Barer Cykelbanor Lugnt Butiksgata/köpcentrum Nära flygplats Barnvänligt

02
Strandliv och havsnära promenader samt historiska monument.

Kommunen nyligen skapade från dess segregering av Orihuela 1986, som består av den urbana kärnan i inlandet och en stad i kusten bildad av Mojón, Mil Palmeras och Torre de la Horadada, där det finns en marina . I norr och vid Sierra Escalona finns urbaniseringen av Pinar de Campoverde, bostadsområde med kvalitet, där det finns rekreationsområden och möjligheter att vandra genom två sträckor, en av fyra kilometer och som ligger inom av urbaniseringen, och ytterligare en av tio kilometer och det slutar vid El Río stranden. Det är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, bland annat bör vi markera El Mojón Beach (i El Mojón); Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar (i Torre de la Horadada); och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar (i Mil Palmeras). Du kan njuta av och köpa trädgårdsprodukter av mycket god kvalitet. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.


03
Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


04
Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


05
Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.

Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    541 m
    3 min
    3 min
    9 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tilde eller Soren!

Tilde Öhrbom
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Soren Heinzl
Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.