Aria by the Beach / La Cala de Mijas / Mijas Costa / Mijas / Spanien / Nyproduktion

Med utgång direkt till stranden

Avgift
220 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2018-05-11
Referensnummer
337 375
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Aria by the Beach såldes av oss 2018-05-11.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av La Cala de Mijas är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Aria by the Beach! I vackra Mijas Costa byggs nu 39 lägenheter, varav 5 exklusiva takvåningar med egen jacuzzi. Området ett fantastiskt läge intill havet med oslagbar utsikt och direkt tillträde till stranden. I området finns pooler med havsutsikt, gym och tropiska trädgårdar. Här finns också garage och separata förråd (till takvåningarna ingår 2 garageplatser och 2 förråd). Genomgående hög materiell standard samt AC/värme via inbyggda kanaler för jämnt klimat och golvvärme i både badrum och master bedroom. Mijas Costa ligger mellan Malaga och Marbella och här har man närhet till allt man kan tänkas behöva! Här finns strand, golf, historiskt slott, ridning, barer och restauranger, shoppingcenter, matbutiker och kollektiva transportmedel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration