Välkommen till din mäklare i Fuengirola

Mäklarhuset Fuengirola
Besöksadress: Paseo Jesus Santos Rein 9
29640 Fuengirola
Visa öppettider
Mäklarhuset Fuengirola
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Paseo Jesus Santos Rein 9
29640 Fuengirola

Mån-Fre 10 - 18
Lör-Sön Stängt

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: +34-951 546 520
E-post: fuengirola@maklarhuset.se

Din mäklare i Fuengirola

Mäklarhuset Fuengirola

Köp och sälj bostad med Fuengirola

Våra mäklare i Fuengirola har god lokalkännedom och gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området. Med oss som mäklare kan du känna dig trygg i hela processen, både före, under och efter hela bostadsaffären Vi har koll på Fuengirola och vet hur marknaden fungerar, vilket är en förutsättning för att kunna guida dig till din nästa bostad. Gör det enkelt för dig, anlita Mäklarhuset Fuengirola när du funderar på att hitta ditt framtida hem i solen.

Svensktalande fastighetsmäklare som kan Fuengirola

Fuengirola präglas av ett färgstarkt folkliv. Här hittar du alla bekvämligheter du behöver, oavsett om du älskar shopping, strandliv eller god mat. Fuengirola har flera stränder som ligger uppradade efter varandra. Stränderna i Fuengirola är kända för sin höga kvalitet och har flera år fått högsta betyg av EU. Längs den långa stranden går en av Spaniens längsta strandpromenader som kantas av palmer, blomsterplanteringar och temaparker. Här samlas både lokalborna och turister för att sola, bada, promenera eller ta en springtur utmed stranden. Här finns också svenska kyrkan och svenska skolan Costa del Sol, en skola med elever från förskolan till gymnasiets avgångsklass.

Förvekliga din dröm om bostad i Fuengirola. Våra fastighetsmäklare är redo att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär – oavsett om du vill köpa, lägenhet, hus, radhus eller nyproduktion i Spanien.

Kontakta oss inför din bostadsaffär. Våra mäklare kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning vare sig du ska köpa eller sälja en bostad.

Aktuella försäljningar

Visa alla 77
Nyproduktion