Aria by the Beach - 2 / La Cala de Mijas / Mijas Costa / Mijas / Spanien / Nyproduktion

Oslagbar utsikt!

Boarea
94 kvm
Avgift
220 EUR/mån
Driftkostnad
2 640 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2018-08-01
Referensnummer
357 243
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Aria by the Beach - 2 såldes av oss 2018-08-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av La Cala de Mijas är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Aria by the Beach! I vackra Mijas Costa byggs nu 39 lägenheter, varav 5 exklusiva takvåningar med egen jacuzzi. Området har ett fantastiskt läge intill havet med oslagbar utsikt och direkt accex till stranden. I området finns pool med havsutsikt, gym och tropiska trädgårdar. I priset ingår garage och separata förråd (till takvåningarna ingår 2 garageplatser och 2 förråd). Genomgående hög materiell standard samt AC/värme via inbyggda kanaler för jämnt klimat och golvvärme i badrum. Mijas Costa ligger mellan Malaga och Marbella och här har man närhet till allt man kan tänkas behöva! Här finns strand, golf, historiskt slott, ridning, barer och restauranger, shoppingcenter, matbutiker och kollektiva transportmedel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.