Behållare Behållare
Upptäck
Koll på ekonomin
Dela

Rincón de la Victoria, Spanien
Añoreta Golf

Referensnummer
361 463
Boarea
279 kvm
Driftkostnad
720 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum

Luftiga ytor och utsikt över både Medelhavet och Añoreta Golf

Stort och luftigt radhus i lugnt område intill Añoreta Golf med gemensamt poolområde. Huset har flertal terrasser med utsikt över golfbana och hav. Ytorna är välplanerat och snyggt inredda i ljusa kulörer. Huset har nyligen genomgått en totalrenovering och i genomgående bra skick. I entréplan har man stora sällskapsytor. Huset har i dagsläge 3-4 sovrum, men man kan med enkelhet dela av för att få fler. I Rincón de la Victoria finns ett stort utbud av restauranger och butiker samt en lång och härlig strand. Söker man mer citypuls så ligger Malaga stad endast ca 10 minuter från huset så det här är ett boende där du kan koppla av i en rofylld miljö, men ändå ha närhet till all tänkbar service och uteliv.

Pris
370 000 €

Luftiga ytor och utsikt över både Medelhavet och Añoreta Golf

Stort och luftigt radhus i lugnt område intill Añoreta Golf med gemensamt poolområde. Huset har flertal terrasser med utsikt över golfbana och hav. Ytorna är välplanerat och snyggt inredda i ljusa kulörer. Huset har nyligen genomgått en totalrenovering och i genomgående bra skick. I entréplan har man stora sällskapsytor. Huset har i dagsläge 3-4 sovrum, men man kan med enkelhet dela av för att få fler. I Rincón de la Victoria finns ett stort utbud av restauranger och butiker samt en lång och härlig strand. Söker man mer citypuls så ligger Malaga stad endast ca 10 minuter från huset så det här är ett boende där du kan koppla av i en rofylld miljö, men ändå ha närhet till all tänkbar service och uteliv.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rumsbeskrivning
Beskrivning av samtliga rum
ENTRÉPLAN:
Intill entrén finns en WC. I entréplan har man också kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sällskapsytorna är inredda i en scandinavisk stil med vitmålade väggar, ljusa golv och spotlights i tak. I vardagsrummet har man en öppen spis med platsbyggda skåpförvaring intill samt stora fönsterpartier mot en av husets terrasser. Terrassen är på 15 kvm och här når man också den nedre terrassen som är rymlig och som enkelt kan göras om till trädgård för den med gröna fingrar. Köket är stilrent med vit skåpinredning, rostfria vitvaror från Miele och en trevlig köksö med sittplats för 4 personer. I vardagsrummet ryms dessutom en stor matgrupp.

ÖVRE PLAN - 1 TRAPPA:
1 trappa upp finner man 3 sovrum, varav det ena har eget badrum samt utgång till två privata terrasser, varav den ena på 6 kvm. I våningsplanet finns ytterligare ett badrum som de andra 2 sovrummen delar på. Samtliga sovrum har inbyggda garderober.

ÖVRE PLAN - 2 TRAPPOR:
Här finns ett stort allrum/sovrum med egen klädkammare, WC samt utgång till rymlig terrass om 20 kvm.

NEDRE PLAN:
I nedre plan/sutterängvåningen har man ett stort allrum som enkelt kan delas av om man behöver flera sovrum. Här finns också en stor klädkammare, ett förråd samt ett badrum.
Fakta
Beskrivning
Boarea
279 kvm (Boareauppgifter enligt Ritning(ar))
Rum
3 sovrum
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
Byggnadstyp
Radhus
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
Uppvärmning
AC med inbyggda kanaler i stora delar av huset (värme och kyla)
Uteplats
Beskrivning, uteplats
Huset har 4 terrasser med lättskött växtlighet.
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering
På tomten finns plats att parkera 2 bilar innanför grind.
Ekonomi
Samfällighet
720 EUR/år
Sammanlagd driftskostnad
720 EUR/år
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
Rincón de La Victoria är en lugn stad som ligger 12 km öster om Malaga. Staden består av fyra stadskärnor; Rincon, La Cala del Moral, Torre de Benagalbon (kusten) och Benagalbon (inland).

Playa de Rincón de la Victoria är en 2 km lång familjevänlig strand utan vind och vågor och eftersom stranden är så lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns gröna gräsytor med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

För golfälskare finns det en golfbana som kallas Anoreta Golfbana. Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet.

I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna.

Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade.
Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klippan.

Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att bergsgrödor så som vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado m.m. trivs här.

De typiska maträtterna i Rincón de la Victoria är traditionell medelhavsmat där fisk och skaldjur dominerar.
Dokument och länkar
Området

Inledning

Rincón de la Victoria ligger ca 1,5 mil öster om Malaga längs med kusten. Orten är väldigt populär, framför allt av spanjorer vilket gör att staden är levande året om.
Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado, citrusfrukter trivs bra här.

Fördelar med området

Bussar Barer Restauranger Golf Badstrand Butiksgata/köpcentrum Caféer Sportevenemang Tennis Växande område Tryggt Liv i rörelse Barnvänligt Stort nöjesutbud Sportbar

Stranden

Playa de Rincón de la Victoria är en populär strand som är 2 km lång och mycket familjevänlig strand då det inte brukar vara så mycket vind och vågor. Eftersom stranden är lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns en strandpromenad med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

Golf

För golfälskare är det nära till golfbanan Añoreta. Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet. Det är även nära till golfbanan Baviera Golf i Caleta de Vélez.

Festivaler

I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna. I februari hålls en musikfestival, i juli hålls Feria de Rincón de la Victoria samt Maritime fiesta av Virgen del Carmen och i september håller staden den årliga Festival de la Boqueron, vilket är en ansjovisfestival.

Utflyktsmål

Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade. Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klipporna. I Benagalbon finns ett museum för modern konst.
I Torre de Benagalbon hittar man den romerska platsen som är en viktig arkeologisk plats där man hittat rester av fenicisk keramik, ett spa med motsvarande badrum och latriner samt en romersk villa med tretton mosaiker som var väldigt värdefulla.
Casa Fuerte de Bezmiliana ligger i ett grönområde och fungerar idag som en utställningshall med konstverk från kända konstnärer och konserthall. Fortet byggdes runt 1766 för att skydda staden mot engelska pirater. Det finns två vakttorn i staden som hade till uppgift att övervaka havet från piratattacker - el Cantal och Torre de Benagalbon.
Cueva del Tesoro är en rad grottor som bildats under havsytan av strömmar och vågor under en lång tid. Man har hittat grottmålningar och föremål och det pratas om en dold skatt med guldmynt.

Använd kartan
X
Platser
  • Restaurante Añoreta Golf
   20 m
  • Kiosco Hoyo 10
   613 m
  • Asador Añoreta
   751 m
  • Las Brisas
   754 m
  • La Casita de Susana
   791 m
  • EVA PÉREZ - Clases de YOGA
   368 m
  • SESO
   570 m
  • Colegio Público Josefina Aldecoa
   574 m
  • CEIP Josefina Aldecoa
   606 m
  • Cole Benagalbon
   615 m
  • Supermercados Coviran
   604 m
  • Urbanizacion Playa Victoria
   803 m
  • Playa De Las Gaviotas. Torre De Benagalbón
   1,08 km
  • Mercadona
   1,62 km
  • Leo
   1,83 km
  • Los Rubios (Malaga)
   1,26 km
  • Torre Benagalbon
   1,4 km
  • Benagalbon
   1,41 km
  • Chilches
   2,08 km
  • Supersol Calle Ronda
   3,29 km
Avstånd
 • Flygplats
  2,1 mil
  26 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  1,04 km
  7 min
  8 min
  22 min
 • Storstadscentrum
  1,4 mil
  21 min
  1 tim 12 min
  -
 • Hållplats - Los Rubios (Malaga)
  1,26 km
  3 min
  6 min
  21 min
 • Hav
  1,21 km
  3 min
  4 min
  16 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Tips & inspiration