Playa Marinsa - Inflyttningsklar takvåning / Costa del Sol / Torre del Mar / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

Ny penthouse med enorm terrass och havsutsikt!

Referensnummer
363 449
Boarea
94 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2018-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Playa Marinsa - Inflyttningsklar takvåning såldes av oss 2018-10-17.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Costa del Sol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nära en av de populäraste stränderna på Costa del Sol ligger denna fantastiska takvåning med en stor terrass som rymmer både matgrupp och loungemöbler. Här kan man njuta av den vackra utsikten över Medelhavets glittrande vatten. Bostadsområdet heter Playa Marinsa och har stora vackra gemensamhetsytor. Här finns bland annat ett fint poolområde, vackra planteringar, lekplats och tennisbana. Torre del Mar är en levande kuststad med en väldigt trevlig strandpromenad och Playa Marinsa ligger bara några hundra meter från stranden. I Torre del Mar är det lätt att promenera då det mesta är plant och längs stranden finns fina cykelvägar samt ett joggingspår i sanden. I området finns det gott om restauranger, matbutiker och små klädbutiker och man har även närhet till inomhusgallerian El Ingenio samt till vattenlandet Aquavelis. För den som gillar golf så ligger den populära golfbanan Baviera i området intill och man har även närhet till Añoreta golf. Området ligger endast ca 30 minuter från Malaga och det är därför väldigt smidigt att flyga till sitt alldeles egna semesterparadis! Det här är ett boende utöver det vanliga med en terrass på hela 178 kvm! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.