Residencial Berizon - 2

Residencial Berizon - 2


Benajarafe— Vélez-Málaga— Spanien— Nyproduktion

Residencial Berizon - 2



Benajarafe— Vélez-Málaga— Spanien— Nyproduktion

Prisvärt och strandnära!

I Benajarafe som ligger ca 2,5 mil från Malaga finner du detta spännande nyproduktionsprojekt med 51 välplanerade lägenheter med 1-2 sovrum. Några lägenheter är handikappanpassade. Vänta inte för länge, endast 2 st kvar!

Lägenheterna har en genomgående bra standard och kommer vara försedda med stilrena kök med vitvaror samt värmepump med A/C. Privat parkeringsplats i gemensamt garage ingår i priset! De flesta lägenheterna har terrasser på ca 8-15 kvm, vissa med västläge och andra med östläge. Det kommer vara havsutsikt från i princip alla lägenheter utom vissa lägenheter som istället har trädgårdsutsikt. I området finns ett gemensamt poolområde där man kan njuta av solen hela dagen fram till solnedgången. Från bostadsområdet har man gångavstånd (ca 500 meter) till en lång och vacker sandstrand, flertal mysiga restauranger, supermarket, apotek och bank. Det är även nära till golfbanan Añoreta. Vänligen kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information! Vi har även information om andra liknande projekt i området.


Referensnummer
366 995
Boarea
61 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2018-10-24

Mäklarhuset Fuengirola

Denna lägenhet på Residencial Berizon - såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Benajarafe samt även på Residencial Berizon -.

Boka värdering

Cecilia Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.