Residencial Berizon - 2 / Benajarafe / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

Prisvärt och strandnära!

Boarea
61 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2018-11-02
Referensnummer
367 755
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Residencial Berizon - 2 såldes av oss 2018-11-02.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Residencial Berizon - 2 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Benajarafe som ligger ca 2,5 mil från Malaga finner du detta spännande nyproduktionsprojekt med 51 välplanerade lägenheter med 1-2 sovrum. Några lägenheter är handikappanpassade. Vänta inte för länge, endast 2 st kvar!

Lägenheterna har en genomgående bra standard och kommer vara försedda med stilrena kök med vitvaror samt värmepump med A/C. Privat parkeringsplats i gemensamt garage ingår i priset! De flesta lägenheterna har terrasser på ca 8-15 kvm, vissa med västläge och andra med östläge. Det kommer vara havsutsikt från i princip alla lägenheter utom vissa lägenheter som istället har trädgårdsutsikt. I området finns ett gemensamt poolområde där man kan njuta av solen hela dagen fram till solnedgången. Från bostadsområdet har man gångavstånd (ca 500 meter) till en lång och vacker sandstrand, flertal mysiga restauranger, supermarket, apotek och bank. Det är även nära till golfbanan Añoreta. Vänligen kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information! Vi har även information om andra liknande projekt i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration