Chilches / Costa del sol / Rincón de la Victoria / Spanien

Första strandlinjen med pool och havsutsikt!

Utgångspris
345 000 €
Boarea
129 kvm
Driftkostnad
1 128 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
377 184

Drömmer du om att bo direkt intill stranden? Då har vi glädjen att presentera ett ljust och fräscht radhus på första strandlinjen med en underbar havsutsikt! Bostaden har två terrasser i söderläge och består av ett stort vardagsrum med öppen spis, kök, tre sovrum och tre badrum. Ett av badrummen är ligger en-suite till ett av sovrummen. Det finns inbyggda garderober i två av sovrummen. Här bor man i ett trevligt och skyddat radhusområde med välskötta trädgårdar, en stor swimmingpool och en mindre barnpool. I närheten finner du restauranger, mataffär och lekpark för barn.

Varmt välkommen på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 24 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entréplan:
  Stort vardagsrum med öppen spis och havsutsikt, och utgång till stor terrass. Kök med separat tvättstuga intill som går att slå samman men köket för den som vill ha ett större kök. Det finns även ett litet badrum på detta våningsplan.

  Övervåning:
  Ett sovrum med badrum en-suite och inbyggda garderober. Det finns två sovrum till med havsutsikt, samt ännu ett badrum. Ett av dessa sovrum har inbyggda garderober och även access till en balkong med havsutsikt.

  Källarplan:
  Stort förråd med access till den privata parkeringsplatsen i områdets gemensamma garage. Det finns en trapp som binder samman bostaden med förrådet och parkeringsplatsen.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  129 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1990
 • Vatten
  Kommunalt vatten
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garage under jord och parkering på gatan. Garageplats ingår i priset.
Ekonomi
 • Samfällighet
  1128 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1128 EUR/år
 • Fastighetsskatt
  843 EUR/år
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Chilches är en mindre by med fin lång sandstrand som ligger nära Rincón de La Victoria, en lugn stad 12 km öster om Malaga. Staden består av fyra stadskärnor; Rincon, La Cala del Moral, Torre de Benagalbon (kusten) och Benagalbon (inland).

  Playa de Rincón de la Victoria är en 2 km lång familjevänlig strand utan vind och vågor och eftersom stranden är så lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns gröna gräsytor med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

  För golfälskare finns det en golfbana som kallas Anoreta Golfbana. Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet.

  I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna.

  Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade.
  Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klippan.

  Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att bergsgrödor så som vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado m.m. trivs här.

  De typiska maträtterna i Rincón de la Victoria är traditionell medelhavsmat där fisk och skaldjur dominerar.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier