Köp eller sälj din bostad med Mäklarhuset

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Nerja

Ska du köpa eller sälja bostad? Mäklarhuset står för nära engagemang och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset åtta år i rad har haft mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Vi har erfarenhet av fastighetsmäkleri sedan år 2003 och har förmedlat försäljning av bostäder både i Sverige och Spanien, vilket gör att vi har en utbildning som få har i Spanien. Vi kan därmed guida dig på bästa sätt för att se till att du känner dig trygg genom ditt livs största affär!
Vi har också utvecklat ett nätverk med hantverkare, jurister och uthyrare för att göra bostadsaffären så smidig som möjligt.

Vi är här för att hjälpa dig att hitta din nya drömbostad och för att göra en försäljning både smidig och lyckosam. På Mäklarhuset i Nerja förmedlar vi försäljning av lägenheter, radhus och villor. Både nyproducerade och begagnade. Vi hjälper till med bostadsaffärer från Rincón de la Victoria till Almuñécar, vilket då också täcker Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Velez, Velez Malaga, Torrox, Nerja, Frigiliana, Maro och La Herradura. Här finns både genuint spansk kultur och turism, vi hjälper dig att hitta precis vad du söker! Vårt mål är att ge dig den bästa kundupplevelsen!


Välkommen att bli nöjd du också!

Aktuella försäljningar
Visa alla 59
Våra mäklare & medarbetare