Almijara Homes - 2 / El Tomillar / Torre del Mar / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

Med balkong i bästa solläge och närhet till stranden

Boarea
99 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-04-30
Referensnummer
389 688
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Almijara Homes - 2 såldes av oss 2019-04-30.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av El Tomillar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Almijara Homes är ett bostadsområde som ligger bara några hundra meter från stranden i Torre del Mar. I området finns ett fint poolområde och vackra grönytor. Torre del Mar är en levande kuststad med en väldigt lång och trevlig strandpromenad. Här är det lätt att promenera då det mesta är plant och längs stranden finns fina cykelvägar samt ett joggingspår i sanden. I området finns det gott om restauranger och småbutiker och man har även närhet till inomhusgallerian Ingenio samt till vattenlandet Aquavelis. För den som gillar golf så ligger den populära golfbanan Baviera i området intill och man har även närhet till Añoreta golf. Området ligger endast ca 30 minuter från Malaga och det är därför väldigt smidigt att flyga till sitt alldeles egna semesterparadis! Fastigheten har hiss! Garage och förråd ingår i priset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration