Urb. Piramides

Urb. Piramides


Caleta de Vélez— Vélez-Málaga— Spanien

Urb. Piramides



Caleta de Vélez— Vélez-Málaga— Spanien

Fin lägenhet ett stenkast från havet!

RESERVERAD!! Med direktacces till stranden och i ett bostadsområde med både pool och tennisbana är det här ett boende som slår det mesta! Lägenheten är genomgående ljus och ytorna är väldisponerade. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat kök med bardisk mot vardagsrummet, rymligt sovrum med inbyggda garderober, ljust duschrum med tvättmaskin samt en balkong med havsutsikt och markis. Balkongen nås från både vardagsrum och sovrum och här finns bord och stolar för 4 personer. Balkongen ligger i härligt västerläge så här kan man njuta av både eftermiddags- och kvällssolen.

Lägenheten har Wifi, Smart-TV samt IP-TV med de flesta kanaler från de flesta länder (abonnemang går att överta). AC finns installerat i både sovrum och vardagsrum med både kyla och värme och bostaden ligger i en fastighet med hiss. I priset ingår garage och förråd.

Lägenheten säljs möblerad och eftersom man har bäddsoffa i vardagsrummet samt en extra säng i sovrummet så erbjuder lägenheten 5 sängplatser totalt. Lägenheten har god uthyrningshistorik! Genom att köpa lägenheten så solsäkrar du din egen semester samtidigt som uthyrningen kan finansiera bostaden om du så vill.

Fastigheten ligger i first line, bara 80 meter från havet, och inom gångavstånd finns allt man kan tänkas behöva. Intill lägenheten ligger en ca 4 km lång strandpromenad med gott om restauranger, barer och aktiviteter såsom beach volleyboll, beach fotboll, utegym, lekplatser, padelbanor och mycket mer. Caleta de Vélez och Torre del Mar som ligger intill är båda genuina spanska områden. I Caleta de Vélez finns en småbåthamn med trevliga restauranger intill. I Caleta finns också Baviera Golf. I Torre del Mar finns inomhusgalleria, biograf och vattenland. Med 320 soldagar per år så är det ett mycket attraktivt område att semestra på och det finns alltid något att göra oavsett ålder.


Referensnummer
401 770
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
684 EUR/år
Sovrum
1 Sovrum
Våning
1 tr (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-10-01

Mäklarhuset Fuengirola

Denna lägenhet på Urb. Piramides såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Caleta de Vélez

Boka värdering

Cecilia Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.