Lorcrimar V

Lorcrimar V


Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Lorcrimar V



Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Ljus och fräsch lägenhet med bästa läge i populära Lorcrimar V, en rofylld plats med nära till allt och utrustad med en fantastisk terrass.

Denna trevliga bostad om 3 sovrum och totalt 120 kvm erbjuder det mesta man kan önska sig av en drömbostad i solen. Ljust och modernt parkettgolv i två av sovrummen och vardagsrummet och dessa ytor har också utgång till terrassen. Den insynsskyddad terrassen genomgick för ett par år sedan totalrenovering med nytt golv och isolerad pergola under hälften av de drygt 70 kvm. En terrass att njuta av året runt och här finns också en grill. Utsikten över föreningens poolområde och välskötta trädgårdar är mycket trivsam.

Väldigt sällan en lägenhet med detta läge kommer ut på marknaden och man tar sig på några minuter med bil till stranden, San Pedro och Puerto Banús. Det går också utmärkt att cykla eller gå, dessutom ligger populära Real Club Padel knappt 500 meter bort. En medelhavsdröm med mycket god uthyrningspotential som måste upplevas på plats, välkommen!


Referensnummer
425 242
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
144 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
1 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Marbella

Denna lägenhet på Lorcrimar V såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Nueva Andalucía samt även på Lorcrimar V.

Boka värdering
Andreas Strindholm, ansvarig mäklare i Marbella

Andreas Strindholm

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.