Hostal i Nerja
Hostal i Nerja
Mäklarhuset Nerja, ansvarig mäklare i Nerja
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Mäklarhuset Nerja

Ansvarig mäklare

Hostal i Nerja

Utgångspris

850 000 €


Utgångspris

850 000 €Nerja— Nerja, Malaga— Spanien

Hostal i Nerja


Utgångspris
850 000 €
Anmäl intresse

Nerja— Nerja, Malaga— Spanien

Hostal i hjärtat av Nerja

Hostal Alegre, en framgångsrik verksamhet med stor potential!

Här erbjuds ni möjlighet att förvärva ett populärt hostal i utkanten av centrala Nerja med bara några flip-flop steg till alla bekvämligheter såsom Burriana stranden, Europa Balkongen, restauranger samt även mataffärer, apotek, tennis/ paddelbanor och busshållplats. I fastigheten finns sex stycken nyrenoverade ljusa rum för uthyrning, en mysig bar och restaurang med matsal inne samt en lummig terrass. Hostalet har tillgång till två fina poolområden.
Rummen är samtliga med egna badrum, kylskåp samt vattenkokare.

Detta är en chans för dig som vill driva egen verksamhet i underbara Nerja.

Hostal Alegre har mycket god beläggning och statistik över tidigare beläggning finns för den intresserade.


Välkommen på visning!


Referensnummer
522 469
Utgångspris
850 000 €
Boarea
306 kvm
Sovrum
6 Sovrum

Mäklarhuset Nerja

Kontakta Mäklarhuset för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Upptäck med smarta digitala verktyg
Fakta

01
Beskrivning
Boarea

306 kvm

Rum

6 sovrum


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt


Området

Subtropiskt klimat

Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Med sina ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område att övervintra i både för flyttfåglar och människor. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon.


01
Fördelar med området
Caféer Nattklubbar Stort nöjesutbud Restaurangtätt Gym Rikt kulturliv Barer Uteliv Crossfit Restauranger Liv i rörelse Bussar Tryggt Badstrand
Länkar

02
Aktiviteter

Burriana är en familjevänlig och populär strand med gott om restauranger, barer, caféer och aktiviteter för hela familjen. Här finner du bland annat Nerjas dykcenter med svensktalande personal, där det erbjuds båtturer, dyklektioner, kayakutrhyrning, paddling och snorkling.
Burriana har också några av de bästa barerna i Nerja och paellan man serverar här har fått stor uppmärksamhet i området.

Vandring;
För den som söker lugnet rekommenderar vi en promenad i den fantastiska byn Maro, som är känt för sina trevliga vandringled. Vill man på ett riktigt äventyr rekommenderar vi en vandring till bergstoppen "Pico del cielo" (himmelstoppen), eller en promenad upp för floden Rio Chillar som leder dig till fantastiska vattenfall!

Skidåkning:
Endast 120 km från Nerja finner du den berömda skidorten Sierra Nevada, som har öppet mellan december och april!

Länkar

03
Sevärdigheter

Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 gr varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!

Länkar

04
Övrigt

I Nerja finns många tillfällen att träffas och fira, och staden är känd för sin färgstarka kultur, fester, mat, dryck och flamencodansörer. Var och varannan vecka finns det någon by eller stad i Andalusien som har sin egna lokala fiesta! Här arrangeras fester som kretsar kring allt från religion och historia till idrott, dans och musik!

Ett popluärt område att besöka på tisdagar och söndagar 10-14 är den stora marknaden vid Almijara. Här arrangeras en marknad med frukter, kryddor, kläder, smycken och souvenirer på tisdagar, och på söndagar man fynda möbler och inredning på samma plats.

Länkar

05
Kommunikationer

Från Nerja finns bussar till Malaga, Torre del Mar, Torrox, La Herradura och Almuñecar. Det finns även lokalbussar inom Nerja.

Länkar

Använd kartan
X

Platser

Restaurante Pizzería Jimenez

35 m


Kebab Hut

44 m


Empanadas en Nerja

45 m


White horse restaurante

65 m


Bar Atalaya

77 m


Colegio Público Narixa

70 m


I.E.S. Sierra Almijara

114 m


Parking nerja

223 m


Centro Privado De Educación Infantil Los Pequeños

257 m


Colegio Diocesano Virgen del Mar

285 m


UK SUPERMARKET

33 m


Iranzo's

47 m


NERJA

70 m


Super Spar Nerja

165 m


Malaga Center-Alameda

49,39 km


Málaga María Zambrano

49,89 km


Nerja

305 m


Masmov!l

347 m


Ma Carmen Y Antonio

393 m


La Rambla II

409 m


transfer bus nerja

495 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Storstadscentrum
  46,65 km
  42 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  0 m
  -
  -
 • Flygplats
  53,88 km
  46 min
  -
  -
 • Hållplats
  Nerja
  305 m
  1 min
  1 min
  4 min
 • Hav
  754 m
  3 min
  4 min
  12 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Mäklarhuset!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.