Med Hills
Med Hills
Mäklarhuset Fuengirola, ansvarig mäklare i Fuengirola
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Mäklarhuset Fuengirola

Ansvarig mäklare

Med Hills

Pris

198 500 €


Pris

198 500 €Torreblanca— Fuengirola— Spanien— Nyproduktion

Med Hills


Pris
198 500 €

Torreblanca— Fuengirola— Spanien— Nyproduktion

Ljusa, moderna lägenheter i nytt projekt i Torreblanca del Sol

Nybyggnadsprojektet Med Hills Fuengirola är beläget i en lugn och ostörd naturmiljö och består av extraordinära bostäder i modern stil och hållbar konstruktion.

Ett unikt projekt, beläget mellan havet och bergen, utrustat med magnifika gemensamma utrymmen, gym, bastu, coworking-avdelning, 24-timmars tvättstuga, klubb, simbassänger och vackra trädgårdar i tropisk stil. En idealisk plats att njuta av och vistas på.

Med Hills består av två byggnader med fyra-fem våningar och erbjuder olika lägenhetstyper med två eller tre sovrum, alltid med stora terrasser: tvåvåningslägenheter med trädgård, lägenheter på första, andra och tredje våningen samt takvåningar. Alla bostäder inkluderar en parkeringsplats i priset. (Förråd och ytterligare garageplatser finns som tillval).

Alla lägenheter har fantastiskt ljusinsläpp tack vare sina stora fönster, terrasser och trädgårdar samt öppen planlösning. Lägenheterna vetter mot olika väderstreck. Komfort och lugn samt kvalitet och bekvämlighet i materialval har eftersträvats för att skapa en härlig exklusivitet.

Med Hills ligger i ett lugnt bostadsområde, Torreblanca del Sol, Fuengirola, omgivet av natur, bra förbindelser och bara 25 minuter från Malaga, mycket nära stadsbusslinjen och tåget som ansluter direkt till flygplatsen, nära småbåtshamn och stränder. Med Hills är en resort nära skolor, köpcentrum, restauranger och golfbanor.


Referensnummer
528 118
Pris
198 500 €
Boarea
73.8 kvm
Konstruerad yta
148.9 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Äganderätt

Mäklarhuset Fuengirola

Kontakta Mäklarhuset för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Upptäck med smarta digitala verktyg


På den stora terrassen ryms både matgrupp och lounge. Delar av terrassen är täckt för att kunna ge lite skugga under de varmaste timmarna.
Generös terrass

På den stora terrassen ryms både matgrupp och lounge. Delar av terrassen är täckt för att kunna ge lite skugga under de varmaste timmarna.

I poolerna är det skönt att koppla av efter en aktiv dag.
Generös terrass

På den stora terrassen ryms både matgrupp och lounge. Delar av terrassen är täckt för att kunna ge lite skugga under de varmaste timmarna.

Pool centralt i området

I poolerna är det skönt att koppla av efter en aktiv dag.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en härligt luftig känsla!
Luftiga sällskapsytor

Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en härligt luftig känsla!
Fakta

01
Beskrivning
Boarea

73,8 kvm

Konstruerad yta

148.9 kvm

Rum

3 sovrum

Tillträde

Q3 år 2025


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2024

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Förberett för AC


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Dokument

Området

Torreblanca

Torreblanca är en lugnare del av Fuengirola. Här hittar du charmiga radhus i spansk stil, såväl som lägenheter och större villor med rejäla trädgårdar. Eftersom Torreblanca sträcker sig ända från havet och en bra bit upp på kullarna, finns här många boenden med makalösa utsikter. Torreblanca har egen tågstation och då stationen ligger nära havet, har man här möjlighet att bo nära både hav och tågstation. Även om restaurangtätheten inte är lika stor i Torreblanca som i Fuengirola, så finns även här kvarterskrogar och en riktigt bra japansk restaurang. Utmed strandpromenaden finns också gastropubar och chiringuitos av hög kvalitet.


01
Fördelar med området
Restauranger Caféer Utegym Båtliv Tågstation Golf Tennis Nattklubbar Badstrand Nära flygplats Ridning Sportbar Barer Lugnt Bussar

02
Torreblanca en del av Fuengirola

Fuengirola är känt för sina många vackra stränder, och orten är den som har fått flest blå flagg (högsta betyg) av EU. Den åtta km långa strandpromenaden utgör dessutom den längsta på hela kusten. Det råder inga tvivel om att Fuengirola är en av de populäraste orterna och ett centrum för den skandinaviska befolkningen. Här finner du bland annat svenska kyrkan, svenska skolan och olika svenska butiker och frisörer.

Söker du en ordentlig shoppingrunda finns Parque Miramar Shopping Center, ett stort shoppingkomplex med nära 160 olika butiker. Här kan man också avnjuta bio VOSE, det vill säga på originalspråk med spansk textning.

Plaza Mayor, nära Málagas flygplats, är ett annat stort shoppingområde med en mångfald av butiker, restauranger och en biograf. Här finns också ett outlet-center, liksom en IKEA-butik.

I både Fuengirola samt i städerna och byarna runtomkring, finns gott om marknader och butiker som säljer keramik i traditionella mönster, lädervaror och mycket annat.


03
Gott om fritidsaktiviteter

Längs med den långa strandpromenaden finner du både utegym och ett stort utbud av olika caféer och restauranger. I båthamnen erbjuds olika guidade turer såsom delfinsafari, dykturer och andra spännande vattensporter för hela familjen! Runtomkring Fuengirola hittar man flera möjligheter till bergsvandring. Varför inte vandra upp till Mijas Pueblo, beundra de milsvida utsikterna och mellanlanda på någon av restaurangerna i den pittoreska pueblo blanco innan vandringen nerför bergen anträds igen.

För den golfsugne rekommenderar vi ett besök på någon av följande banor:
- El Parador 18 hål, plus 9 hål
- Mijas Golf 2 x 18 hål
- Santana Golf 18 hål
- El Chaparral 18 hål
- La Noria 9 hål
- Calanova 18 hål
- La Cala Golf Resort 3 x 18 hål


04
Kommunikation - enkel tillgång till stora delar av Costa del Sol

Fuengirola är ett område med goda kommunikationer, på ca 10 minuters bilfärd från flygplatsen i Málaga!

Om du föredrar kollektivtrafik, kan du ta ett pendeltåg eller buss som tar dig såväl direkt in till Malaga centrum som till Ronda, Marbella och många andra utflyktsmål. Tåget mellan Malaga och Fuengirola går större delen av dagen tre gånger i timmen och har flera stationer längs med sträckan.


05
Familjeliv

Som redan nämnts, är Fuengirola populärt bland svenskar, varför vi hittar såväl svenska kyrkan, svenska skolan och olika svenska butiker och frisörer här, liksom även svenska hälsocentraler. Lekparker finns i regel i närområdet där man bor och man hittar också många familjevänliga nöjesparker, såsom vattenland i och omkring Fuengirola.


Använd kartan
X

Platser

Las Islas Boutique Hotel and Restaurant

197 m


Pizzería Montemare

407 m


Bar Casa Pepe

490 m


Restaurang la Luna

494 m


Cafetería Casablanca

495 m


C.E.I.P SYALIS

437 m


Lilla Snigel

653 m


Kiddies School

719 m


Kids Schol

722 m


Public school Valdelecrin

749 m


CANALES BLANCO S.A.

528 m


Maxi Market

584 m


Torreblanca Coviran

787 m


Covirán

801 m


Supermercados El Jamón

823 m


Torreblanca

508 m


Carvajal

1,46 km


Los Boliches Train Station

1,59 km


Fuengirola

3,22 km


Torremuelle

4,15 km


Gare Renfe de Fuengirola "Torreblanca"

740 m


Fuengirola Park

780 m


Fuengirola Park V

834 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Flygplats
  13,97 km
  24 min
  -
  -
 • Golfbana
  5,06 km
  19 min
  34 min
  -
 • Tågstation
  Torreblanca
  508 m
  9 min
  9 min
  29 min
 • Hållplats
  Gare Renfe de Fuengirola "Torreblanca"
  740 m
  8 min
  10 min
  30 min
 • Hav
  919 m
  8 min
  10 min
  31 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Mäklarhuset!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.