Riviera de Trayamar

Riviera de Trayamar


Caleta de Vélez— Caleta de Velez— Algarrobo— Spanien

Riviera de Trayamar



Caleta de Vélez— Caleta de Velez— Algarrobo— Spanien

Gavelradhus med havsutsikt och separat gästlägenhet!

Välkommen till detta ljusa och trivsamma gavelradhus beläget i ett fridfullt villaområde. Huvudbostaden erbjuder 3 rymliga sovrum och därutöver har man i nedre plan ett rymligt garage samt en separat gästlägenhet komplett med egen entré, kök och badrum. I föreningen som består av 17 hus har man tillgång till ett gemensamt poolområde för avkoppling och gemenskap.

Huset ligger i soligt söderläge och från flera av terrasserna kan man njuta av solen från morgon till kväll. Huvudbostaden är fördelad i 2 våningsplan och därutöver har man i nedre plan ett garage samt en separat gästlägenhet.

På översta våningsplanet hittar du vardagsrum med öppen spis, kök, gästtoalett och en solig terrass med havsutsikt. Terrassen är delvis täckt med tak och delvis skyddad av en markis. Framsidan av huset erbjuder ytterligare en terrass och en charmig trädgårdsyta med olika växtarrangemang. På gavelsidan finns också ett mindre förrådsutrymme.
En trappa ned leder dig till tre sovrum och två badrum, varav det ena är ensuite.
På nedre plan har man ett stort garage med ytterligare en parkeringsplats framför. Intill garaget finns en gästlägenhet med separat entré som bjuder på vardagsrum/sovdel, nyrenoverat kök samt badrum. En solig terrassyta framför entrén bjuder in till avkopplande stunder.
Huset är utrustat med 3 AC-enheter.

Huset ligger ca 850 meter från matbutik och 1 km från stranden, ca 10-15 minuters promenad. I Caleta de Velez finns en fin båthamn där man bjuder på livemusik varje lördag och vidare har man också en marknad varje lördag längs huvudgatan där du bland annat kan köpa färska grönsaker och frukt, men också kläder och keramik. Från Caleta de Velez kan man ta den ca 4 km långa strandpromenaden till fyren i Torre del Mar. Längs strandpromenaden finns många trevliga restauranger och barer, utomhusgym, lekplatser, sportaktiviteter, löpspår i sanden och mycket mer. Bostaden ligger också nära den populära golfbanan Baviera.

Bostaden säljs vid önskemål möblerad. På så sätt kan du flytta in och börja njuta direkt.

Oavsett om du söker avslappning eller en aktiv livsstil så är det här boendet för dig. Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag för mer information eller för att boka en visning!


Referensnummer
575 913
Boarea
191 kvm
Driftkostnad
1 200 EUR/år
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Fuengirola

Denna radhus på Riviera de Trayamar såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Caleta de Velez samt även på Riviera de Trayamar.

Boka värdering

Cecilia Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.