Urb. Mirador Colinas del Limonar
Urb. Mirador Colinas del Limonar
Michael Montin, ansvarig mäklare i Malaga
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Michael Montin

Ansvarig mäklare

Till salu

Urb. Mirador Colinas del Limonar

Utgångspris

1 610 000 €


Utgångspris

1 610 000 €Malaga Este— Malaga— Málaga— Spanien— Nyproduktion

Urb. Mirador Colinas del Limonar


Till salu
Utgångspris
1 610 000 €

Tillhör projekt Mirador Colinas del Limonar
Malaga Este— Malaga— Málaga— Spanien— Nyproduktion

Spektakulär villa i exklusivt läge!

Missa inte detta tillfälle att få tag på en av de magnifika villorna med hög status, utformade för att njuta av en unik naturmiljö, ett privilegierat läge i hjärtat av Malaga, med noggrann uppmärksamhet på varje enskild detalj.

Välj distribution från ett brett utbud av alternativ.
Ett modernt och funktionellt projekt med 3 sovrum där de rymliga terrasserna är de viktigaste huvudpersonerna. En design som studerats för att tillgodose marknadens nuvarande behov, och vars maximala exponent är att garantera komfort, välbefinnande och kvalitet i alla ytbehandlingar och detaljer.
Du har också till ditt förfogande ett team av proffs för att studera, på plan, alla distributionsändringar du vill göra.

Husets design är modern, ren, minimalistisk, dess raka och vinklade linjer spelar med volymer, ritar unika utrymmen, skapar ljusspel som projicerar ett fördelaktigt ljus för livet inuti, områden som ger tystnad. Huset är utformat för att dra nytta av naturligt ljus, med söderläge och stora fönster som sträcker sig från golv till tak, vilket ger en perfekt integration av vardagsrummet med terrassen, trädgården och den utmärkta utsikten över havet.

Rymliga och differentierade rum, sovrum med eget badrum, spektakulär privat veranda med direkt tillgång från vardagsrummet och köket, stor privat trädgård med direkt tillgång till poolen, uppnår ett arkitektoniskt spel av volymer som ger personlighet och skillnad till din fastighet.


Referensnummer
582 590
Utgångspris
1 610 000 €
Boarea
187 kvm
Tomtarea
535 kvm
Konstruerad yta
397.8 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Mäklarhuset Malaga

Kontakta Michael eller Estefanía för mer information kring visningsmöjligheter.

Michael Montin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1
Estefanía Grilo
Ansvarig mäklare
Talar engelska, spanska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadRumsbeskrivning

01
Bottenvåningen:

Med en direkt och individuell tillgång.
Entrén integrerar oss i det rymliga och ljusa vardagsrummet med stora fönster, vilket skapar en kontinuitet mellan inomhus och utomhus, med hjälp av rena linjer och ger huset ljus och lugn.
På samma våning hittar vi ett magnifikt och rymligt kök från vilket vi kan komma åt den attraktiva utomhusverandan. I praktiken blir det en uteservering som förlänger det redan rymliga vardagsrummet.
Resten av rummen på denna våning erbjuder olika layouter från ett till tre sovrum. Toaletten på denna våning kännetecknas av sin kvalitet, med alla detaljer inriktade på komfort.

Fastigheten har också en privat trädgård på bottenvåningen, som inte bara uppfyller en estetisk eller underhållningsfunktion, utan också bidrar till att upprätthålla rätt temperatur när som helst på året.
Den är uppdelad i två områden: ett stenlagt område och ett anlagd vegetationsområde.
Swimmingpool med relaxavdelning.

Det finns ett garage för två bilar och ett utomhusgarage för en tredje bil.


02
Övre våningen:

Det stora sovrummet har ett stort omklädningsrum och eget badrum. Badrummet nås genom en glasdörr som är speciellt utformad för att ha havsutsikt, och sovrummet har också en stor privat terrass i söderläge.
Ytterligare två sovrum med delat badrum. Alla i söderläge med havsutsikt.


03
Källarvåning:

Den har 2 stora garageutrymmen och ett multifunktionellt vardagsrum som kan användas som vinkällare, studie eller lekplats.
En av kvaliteterna i projektet är hur man har löst ingången av naturligt ljus till detta område, som kommer från de engelska uteplatserna, som ger ljus och ventilation, vilket gör detta öppna utrymme till ett trevligt hörn med utsikt över ett trädgårdsområde.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

187 kvm

Tomtarea

535 kvm

Konstruerad yta

397.8 kvm

Rum

3 sovrum


02
Tomt/Servitut
Tomtarea

535 kvm


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Området
Östra Malaga  i málaga

Östra Malaga

Östra Malaga är är en av de elva stadsdelar som staden Málaga är administrativt indelad i. I distriktet finns några av de stadsdelar som har högst inkomst per capita och köpkraft i Málaga, såsom Cerrado de Calderón, El Limonar, El Mayorazgo, El Morlaco och Pinares de San Antón, och sedan 1800-talet har det, med undantag för enkla fiskarkvarter som Pedregalejo och El Palo, varit ett utmärkt område för borgarklassen och aristokratin i Málaga, i kontrast till arbetarstadsdelarna i väster.


01
Fördelar med området
Badstrand Bussar Parker/Grönområden Hundvänligt Restauranger Utegym Tryggt Barer Sport och friluftsliv Växande område Barnvänligt Cykelbanor Lugnt Fiske Liv i rörelse

02
Historia

De flesta av de kvarter som utgör detta område uppstod under 1800-talet, efter förvärvet av några egendomar för Malagas borgarklass, inklusive El Limonar, La Caleta, Miramar och Pedregalejo. Sedan dess har det varit ett medelklass- och överklassområde som dominerats av enfamiljshus, ofta med trädgårdar, även om det också finns gamla fiskarkvarter som El Palo. Eftersom det är ett utpräglat rekreations- och välbärgat bostadsområde finns det gott om villor, varav många är juveler i 1800-talets och det tidiga 1900-talets arkitektur.


03
Stadsplanering

Även om det östra distriktet täcker nästan hela den östra delen av Malaga kommuns territorium, är den faktiska urbaniserade ytan begränsad till en smal remsa mellan kusten och de branta bergen som omger den (Monte Sancha, San Antón, El Morlaco...), över vilka urbaniseringarna gradvis klättrar. Eftersom några av stadens bästa stränder ligger i denna stadsdel finns det många hotellanläggningar. Här ligger också småbåtshamnen El Candado.

Distriktets huvudgata är den gamla Carretera de Almería, senare kallad Avenida de Juan Sebastián Elcano, samt Paseo Marítimo de Levante, som är den enda infarten till staden från Almería, förutom infarterna från Ronda Este (A-7), som omger distriktets stadsområde i norr, även om vissa urbaniseringar, som Pinar de San Antón, ligger norr om ringvägen. Urbaniseringen norr om ringleden är för närvarande en av de mest kontroversiella frågorna i staden, eftersom Montes de Málaga hotas av den okontrollerbara urbaniseringsprocessen.


04
Kommunikation

Bussar är enkelt tillgängliga härifrån och tar dig till Malagas centrum med dess breda urval av butiker och underhållning. Stadsdelen Öster kommer i framtiden att anslutas till Malagas tunnelbanenät via linje 3, som enligt tunnelbaneprojektet kommer att gå parallellt med kusten mellan La Malagueta och El Palo, och för vilken det planeras 5 mellanstationer, alla inom stadsdelen.


05
Strand/fritid

Från Malaguetas strandpromenad kan man följa kustlinjen österut och promenera flera kilometer längs strandpromenaden, där man passerar flera stadsdelar och deras stränder. Vi kommer till enklaver som stranden Baños del Carmen, som fått sitt namn efter ett gammalt spa från 1918 som efter att ha stått tomt i årtionden nyligen har omvandlats till en restaurang med en fantastisk terrass med utsikt över Medelhavet. Lite längre bort ligger stadsdelen Pedregalejo, som började ta form på 1800-talet som en sommarort för borgarklassen i Malaga. Längs den vackra strandpromenaden, som kantas av chiringuitos (strandbarer) som bjuder in till tapas, är det lätt att hitta utländska invånare och studenter som har kommit för att lära sig spanska på någon av de många språkakademierna i området.

Använd kartan
X

Platser

caraguacho

0 m


La Tertulia del Limonar

155 m


Palacio Limonar

378 m


C & C

402 m


Seven Café

405 m


Escuela de Ajedrez Málaga Este | TuProfeDeAjedrez

64 m


Colegio El Limonar de Málaga S.A.L

83 m


Guardería y Ludoteca Rayuela Infantil

121 m


Hermanas Carmelitas del Sagrado Corazón De Jesús

181 m


Colegio Madre Asunción

181 m


Supermercado&Fruteria

288 m


Carrefour Express

356 m


yuanyuan

574 m


Mercadona

633 m


Autoservicio Mari y Jo

639 m


Málaga-Centro-Alameda

2,54 km


Malaga C.a

2,59 km


Málaga María Zambrano

3,19 km


Estación de tren Victoria Kent

5,53 km


Estación de tren Los Prados

7,56 km


Carril de Castell

55 m


Paseo de Salvador Rueda - Pinillo

116 m


Paseo de Salvador Rueda (Pinillo)

124 m


Paseo de Salvador Rueda - Limonar

126 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    449 m
    7 min
    4 min
    8 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Michael eller Estefanía!

Michael Montin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1
Estefanía Grilo
Ansvarig mäklare
Talar engelska, spanska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.