Marbella Club Hills - 2 / Benahavís / Spanien / Nyproduktion

Boarea/biarea
113/31,3 kvm
Avgift
300 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Referensnummer
381 979
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marbella Club Hills - 2 såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Benahavís

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Benahavís är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Marbella Club Hills kommer att utformas till ett elegant, modernt bostadsområde bestående av 16 villor med 4 sovrum och 110 lägenheter med 2 till 4 sovrum med storlek från 104 till 224 kvadratmeter plus rymliga terrasser och trädgårdar.
Området är omgivet av gröna kullar och erbjuder fantastiska vyer över berg och hav i en lugn och stillsam miljö endast 10 minuter från Puerto Banús och 20 minuter från Marbella, med ett område på 150.000 kvadratmeter vilket gör det till ett utmärkt område för ett elegant gated community.

Marbella Club Hills erbjuder idrottsanläggningar, inklusive toppmoderna gym, flera inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, två tennisbanor och två paddeltennisbanor samt lekplatser för barn.
Vidare ger föreningen med Marbella Club köpare möjligheten att få tillgång till Marbella Club & Puente Romano Hotels bekvämligheter, inklusive deras: Golfbanor, Ridcenter, Beach Clubs, Tennis Club, Spa och barnklubb, med förbehåll för tillgänglighet.

Projektet kommer att byggas i 2 faser, varav antalet enheter i fas 1 blir 55 och 71 i fas 2.
Tidslinjen för projektet är mindre än 3 år, varför byggandet av fas 1 börjar våren 2017 med en planerad leverans i slutet av 2018, medan byggandet av fas 2 är planerat att starta i början av 2018 med en beräknad leverans i slutet av 2019.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.