Marbella Club Hills - 2

Marbella Club Hills - 2


Benahavís— Spanien— Nyproduktion

Marbella Club Hills - 2



Benahavís— Spanien— Nyproduktion

Marbella Club Hills kommer att utformas till ett elegant, modernt bostadsområde bestående av 16 villor med 4 sovrum och 110 lägenheter med 2 till 4 sovrum med storlek från 104 till 224 kvadratmeter plus rymliga terrasser och trädgårdar.
Området är omgivet av gröna kullar och erbjuder fantastiska vyer över berg och hav i en lugn och stillsam miljö endast 10 minuter från Puerto Banús och 20 minuter från Marbella, med ett område på 150.000 kvadratmeter vilket gör det till ett utmärkt område för ett elegant gated community.

Marbella Club Hills erbjuder idrottsanläggningar, inklusive toppmoderna gym, flera inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, två tennisbanor och två paddeltennisbanor samt lekplatser för barn.
Vidare ger föreningen med Marbella Club köpare möjligheten att få tillgång till Marbella Club & Puente Romano Hotels bekvämligheter, inklusive deras: Golfbanor, Ridcenter, Beach Clubs, Tennis Club, Spa och barnklubb, med förbehåll för tillgänglighet.

Projektet kommer att byggas i 2 faser, varav antalet enheter i fas 1 blir 55 och 71 i fas 2.
Tidslinjen för projektet är mindre än 3 år, varför byggandet av fas 1 börjar våren 2017 med en planerad leverans i slutet av 2018, medan byggandet av fas 2 är planerat att starta i början av 2018 med en beräknad leverans i slutet av 2019.


Referensnummer
381 979
Boarea/biarea
113/31,3 kvm
Avgift
300 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20

Mäklarhuset Marbella

Denna lägenhet på Marbella Club Hills - 2 såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Benahavís

Boka värdering
Andreas Strindholm, ansvarig mäklare i Marbella

Andreas Strindholm

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.