Boladilla Suites / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Boarea/biarea
102,5/104,4 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-02-20
Referensnummer
340 895
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Boladilla Suites såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Estepona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Estepona är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett exceptionellt läge utefter New golden Mile och bara en kort promenad från stranden och 5-stjärniga Las Dunas, ligger detta Penthouse i söderläge med magnifik utsikt över Medelhavet, Gibraltar, Afrika och grönskande omgivningar.

Denna fantastiska våning kommer att ligga inom en gated community och stor möda har läggs på ljusinsläpp, teknik och materialval för att uppfylla högsta internationella standard. Hela bostaden och nedre terrassen ligger på ett plan och innefattar 3 rymliga sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, samt stora fönsterpartier. Från nedre terrassen finns en generös trappa upp till takterrassen om nästan 70 m2 med plats för sittgrupper, solstolar och utekök. En medelhavsdröm med hänförande utsikt.

Byggnationen påbörjas under våren och hela området skall stå helt färdigt i slutet på 2019. Urbanisationen kommer att ha subtropiska trädgårdar och stora poolområden. Promenadavstånd till flera restauranger, Las Dunas och de fina stränderna utefter den kommande strandpromenaden mellan San Pedro och Estepona. Bostaden överlåtes till detta pris då köparen blir sin egen byggherre i ett nyckelfärdig koncept. Som alternativ finns också varianten med fullständiga bankgarantier för den som önskar finansiera på plats. Ett fantastiskt och unikt koncept både för trivsel och som investering. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.