Los Miradores del Sol - 2 / New Golden Mile / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Strandnära nyproduktion

Boarea/biarea
91/26 kvm
Avgift
145 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2018-11-26
Referensnummer
370 675
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Los Miradores del Sol - 2 såldes av oss 2018-11-26. Se alla våra försäljningar i Estepona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av New Golden Mile är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Los Miradores del Sol är ett strandnära projekt bestående av lägenheter med 2 och 3 sovrum. Bostäderna är ljusa och modernt utformade med öppna planlösningar och stora glaspartier för att maximera ljusinsläpp, rymliga terrasser och fullt utrustade kök.
Lägenheterna omsluter den gemensamma anlagda trädgården med stora gräsytor, pool, bubbelpool, balinesiska solstolar och lekplats för barnen.
Ett utmärkt läge som gör det unikt, omgivet av mataffärer och restauranger samt gångavstånd till stranden. San Pedro Alcantara, Puerto Banús och Marbella ligger endast en kort biltur bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.