Calle Dionisia Redondo 1 (Brf Yamasol)

Calle Dionisia Redondo 1 (Brf Yamasol)


Fuengirola— Spanien

Calle Dionisia Redondo 1 (Brf Yamasol)Fuengirola— Spanien

Perfekt läge med gångavstånd till allt!

Vi är glada att kunna erbjuda dig denna ljusa och väldisponerade lägenhet som ligger i hjärtat av Fuengirola, bara 200 meter från den vackra strandpromenaden. Poolområdet är dessutom tillgängligt året runt och uppvärmt under vintermånaderna.

Här erbjuds du en modern och bostad med alla bekvämligheter. Bostaden har ett arbetskök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Det nyrenoverade badrummet är utrustat med både dusch och tvättmaskin för din bekvämlighet. Sovrummet har inbyggda garderober med säkerhetsbox och plats för en dubbelsäng. Lägenheten har också en terrass i soligt sydvästläge. Terrassen nås både från vardagsrummet och sovrummet och är försedd med markis.
Lägenheten har genomgått flera renoveringar, såsom bland annat uppdaterade golv i hela lägenheten och badrumsrenovering.

Trots att bostaden ligger i Spanien tillhör den en svensk bostadsrättsförening och möten hålls på svenska och majoriteten av ägarna är svenska eller skandinaviska. En svensk kontaktperson finns på plats i Spanien för att underlätta kommunikationen med bland annat hantverkare och försäkringsbolag, vilket uppskattas av medlemmarna och minskar språkbarriären avsevärt. Eftersom det är en svensk BRF slipper du betala inköpsskatt till den spanska staten samt undviker kostnader för jurist eller notarie, vilket innebär en besparing på cirka 12 000 €.
Föreningens stadgar tillåter uthyrning i andra hand och det finns möjlighet att ta över hyresgäster om intresse finns, vilket är ett smidigt sätt att delfinansiera boendet.

Bostaden säljs komplett möblerad, vilket gör att du snabbt kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem.

Kontakta oss redan idag för mer information och för att boka en visning!


Referensnummer
593 997
Boarea
43 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Fuengirola

Denna lägenhet på Calle Dionisia Redondo såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Fuengirola samt även på Calle Dionisia Redondo.

Boka värdering

Cecilia Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.