Urb. Riviera del Sol

Urb. Riviera del Sol


Mijas— Málaga— Spanien

Urb. Riviera del SolMijas— Málaga— Spanien

Fantastisk Lägenhet med Pool och Terrass i Mijas!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen i Urb. Riviera del Sol, Mijas! Lägenheten har en konstruerad yta på 45 kvm och erbjuder en bekväm och exklusiv livsstil som du alltid har drömt om. Unikt för denna bostad är dess läge och en pool vilket ger dig en perfekt möjlighet att ta ett uppfriskande dopp på varma sommardagar eller bara koppla av när som helst under året.

Lägenheten har dessutom en terrass som är perfekt för att njuta av den friska luften, solen och din favoritdryck. Tänk dig att njuta av solnedgången eller bjud in en vän för en trevlig middag utomhus.

Bostaden ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i Mijas och har en strategisk plats med närhet till allt som denna livliga kuststad har att erbjuda. Du har tillgång till en mängd fina restauranger, butiker, barer och kaféer inom bekvämt gångavstånd. Och inte att förglömma - havet och stränderna ligger bara en kort promenad bort!

Så om du vill leva din dröm om en bekväm och önskvärd livsstil, tveka inte att boka en visning av denna fantastiska lägenhet på Calle Libra! Vi ser fram emot att visa dig denna pärla i Mijas.


Referensnummer
590 976
Boarea
42 kvm
Driftkostnad
108 EUR/mån
Konstruerad yta
45.4 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Våning
0 av 2
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Malaga

Denna lägenhet på Urb. Riviera del Sol såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Málaga samt även på Urb. Riviera del Sol.

Boka värdering

Marcus Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.