Castiglione / San Pedro Playa / Marbella / Spanien

Boarea
134 kvm
Avgift
270 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2017-12-19
Referensnummer
307 840
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Castiglione såldes av oss 2017-12-19. Se alla våra försäljningar i Marbella

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Pedro Playa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Magnifik, soligt penthouse i sydvästläge med fina terrasser och havsutsikt i urbanisation med direktutgång till den populära strandpromenaden.

Denna bostad om 3 sovrum har det mesta man kan önska sig av ett strandnära boende. Väldisponerat med fina ljusinsläpp och utgång till terrass från både vardagsrum och master bedroom. Sprialtrappa upp till takterrass med fantastisk utsikt över hav och berg.

Castiglione ligger inbäddat i grönska med subtropiska uppväxta trädgårdar. Stort poolområde med vattenfall och tre utgångar från den stängda urbanisationen. Promenadavstånd till både Puerto Banus och San Pedro och många restauranger precis utanför området. Ett mycket eftertraktat boende som sällan kommer ut på marknaden. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.