Puerto Banús / Marbella / Spanien

Referensnummer
374 024
Boarea/biarea
90/30 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Äganderätt
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Puerto Banús

Lyxhamnen Puerto Banús är en institution i Marbella. För många känt under dagtid för lyxiga bilar, båtar, butiker med de finaste klädesmärkena och väskorna och som på kvällen omvandlas till den stora bargatan med nattklubbar och barer öppna in på småtimmarna. Men i Puerto Banús finns det så mycket mer att upptäcka. En plats för alla med ett stort utbud av såväl shopping som restauranger och uteliv.

Nöje

Stora yachter, butiker, barer och restauranger avlöser varandra och på smågatorna är det hålligång långt in på småtimmarna. Utefter västterrassen avnjuter många de vackra solnedgångarna med magiska vyer över kusten, Gibraltar och Afrika. Många väljer att äta frukost, lunch eller middag på någon av de många barerna eller restaurangerna, andra bara flanerar utmed pirerna för att titta på båtar och folk i farten.

Fritid

På Antonio Banderas torget, precis bakom hamnen, hålls ofta hantverksmarknad och under december och januari brukar en liten skridskobana spolas upp på en del av torget. Här kan man strosa längs med den fina strandpromenaden eller ut på den ca 1 km långa piren och njuta av en vacker vy över Medelhavet.

Kommunikation och shopping

Här finns det stora spanska varuhuset El Corte Inglés och shoppingcentret Marina Banús med alla kedjor, som H&M, Zara etc. I själva hamnen finner du butiker med alla internationella designermärken i alla prisklasser från Superdry till Gucci. Från Puerto Banús kan du ta dig via buss eller taxi och det finns även en båt som åker fram och tillbaka till Marbella.

Familjeliv

Både öser och väster om hamnen finns många trevliga stränder, beachklubbar och strandrestauranger. Väster om hamnen, i riktning mot San Pedro, återfinns under sommarhalvåret några av de allra hetaste strandklubbarna. Det finns möljighet att prova vattenscooter, windsurf, kite surf eller paddel surf.

Fördelar

#Fiske
#Gym
#Bussar
#Restaurangtätt
#Bio
#Restauranger
#Lyxrestauranger
#Utegym
#Båthamn
#Nattklubbar
#Båtliv
#Hippt
#Badstrand
#Stort shoppingutbud

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn