Calle Auriga / Marbella / Spanien

Boarea
254.7 kvm
Driftkostnad
2 107 EUR/år
Totalareal
1 221 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2019-03-22
Referensnummer
375 215
Bostaden är såld!

Denna villa på Calle Auriga såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Marbella

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Calle Auriga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fri utsikt över golfdalen och Medelhavet uppe på en kulle i grönskande Nueva Andalucia, finner ni denna imponerande arkitektritade villa som för tankarna till Ibiza, Tarifa eller Marrakech.

En insynsskyddad och lättskött tomt om 1221 kvm omgärdar denna unika villa om totalt 400 kvm, som med sina unika detaljer skapar en speciell atmosfär. Artisten Paula Vincenti har satt sin prägel på alla väggar och tak, som är handstrukna med cement och målade på ett smakfullt sätt.

Villan har fyra sovrum och ett eget gästhus som idag används som gym- och relaxavdelning. Här finns gott om plats för familj och vänner och den stora poolen ligger centralt placerad med bra access från både hus, gästhus och uteplatser. Dubbel takhöjd i vardagsrummet som har öppen spis och från innerbalkongen har man en harmonisk arbetsplats med utsikt över pool och Medelhavet i horisonten.

Det finns flera uteplatser, bland annat en andalusisk patio med fontän, samt takterrass med utsikt över La Concha och havet. Huset har en atmosfär och läge som måste upplevas på plats. Las Brisas, Aloha och Los Naranjos finns runt knuten och med en kort bilfärd nås lyxhamnen Puerto Banús, Marbella och gemytliga San Pedro Alcántara. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.