La Mesana

La Mesana


San Pedro Alcántara— Marbella— Spanien

La Mesana



San Pedro Alcántara— Marbella— Spanien

Invid strandpromenaden i San Pedro ligger denna eftertraktade och väldisponerade bostad med 3 sovrum. Lägenheten är i toppskick, har öppen planlösning och ligger insynsskyddat i bästa sydvästläge. Huvudterrassen nås både från det rymliga vardagsrummet och Master bedroom och här man man njuta av solen på dagen och eftermiddagen. Dessutom finns ytterligare en terrass i öster i anslutning till ett av sovrummen och med utsikt mot föreningens välskötta trädgårdar och poolområde.

Bostaden andas ljus och kvalitet rakt igenom och läget är lugnt, trots sitt centrala läge bara 150 meter från strandpromenaden. Gemytliga San Pedro med dess rika utbud av affärer, restauranger och service ligger bara en kort promenad bort och nere vid stranden finns flera högklassiga restauranger som är öppna året runt. Dessutom gångavstånd till lyxhamnen Puerto Banús. Lägenheten säljs med förråd och garageplats, som nås med hiss från våningsplanet. Ett bekymmersfritt boende i perfekt läge och stor uthyrningspotential. Välkommen!


Referensnummer
476 131
Driftkostnad
295 EUR/mån
Konstruerad yta
122 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Marbella

Denna lägenhet på La Mesana såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Marbella samt även på La Mesana.

Boka värdering
Andreas Strindholm, ansvarig mäklare i Marbella

Andreas Strindholm

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.