Capistrano Village / Nerja / Spanien

2 lägenheter med privat trädgård

Boarea
74 kvm
Driftkostnad
264 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 plan + sutterrängvåning (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2018-06-13
Referensnummer
343 307
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Capistrano Village såldes av oss 2018-06-13. Se alla våra försäljningar i Nerja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nerja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RESERVERAD! I populära vackra Capistrano Village finns en bostad med 2 mindre lägenheter med separata ingångar och en privat muromgärdad trädgård. Capistrano Village är känt för sina vackra trädgårdar och parkområden, samt de 2 fina poolområdena med poolbarer. Totalt finns 5 swimmingpooler, varav 2 mindre pooler är öppna året runt. De övriga är öppna ca 8-9 månader om året. För den som vill hyra ut är det här ett mycket populärt område. Året runt finns 2 restauranger öppna i området. Det finns både minimarket och bankomat i området, och det är även nära till större mataffärer, fler restauranger, tennis-/paddelbanor och Nerjas sportcenter med fotbollsplan och simhall.

Den övre lägenheten har modernt kök med öppen planlösning in mot vardagsrummet, 1 dubbelrum och 1 badrum. Från vardagsrummet har man även access till en stor terrass med sydvästläge och en liten balkong. På terrassen njuter man av solnedgångarna då det är utsikt mot bergen kring Nerja där solen går ner. Man har även en havsglimt.

Den nedre lägenheten är en 1-rumslägenhet (studio) med kök och badrum. Vid entrén till lägenheten finns en liten terrass. För den som vill går det att göra den här terrassen större.

Bägge lägenheterna har tillgång till den privata trädgården som sköts om av områdets trädgårdsmästare. Det finns gott om parkeringsplatser i området, även på högsäsong. Bostaden säljs möblerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Subtropiskt klimat

Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Med sina ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område att övervintra i både för flyttfåglar och människor. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon.

Aktiviteter

Burriana är en familjevänlig och populär strand med gott om restauranger, barer, caféer och aktiviteter för hela familjen. Här finner du bland annat Nerjas dykcenter med svensktalande personal, där det erbjuds båtturer, dyklektioner, kayakutrhyrning, paddling och snorkling. Burriana har också några av de bästa barerna i Nerja och paellan man serverar här har fått stor uppmärksamhet i området. Vandring; För den som söker lugnet rekommenderar vi en promenad i den fantastiska byn Maro, som är känt för sina trevliga vandringled. Vill man på ett riktigt äventyr rekommenderar vi en vandring till bergstoppen "Pico del cielo" (himmelstoppen), eller en promenad upp för floden Rio Chillar som leder dig till fantastiska vattenfall! Skidåkning: Endast 120 km från Nerja finner du den berömda skidorten Sierra Nevada, som har öppet mellan december och april!

Sevärdigheter

Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien." En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 gr varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!

Övrigt

I Nerja finns många tillfällen att träffas och fira, och staden är känd för sin färgstarka kultur, fester, mat, dryck och flamencodansörer. Var och varannan vecka finns det någon by eller stad i Andalusien som har sin egna lokala fiesta! Här arrangeras fester som kretsar kring allt från religion och historia till idrott, dans och musik! Ett popluärt område att besöka på tisdagar och söndagar 10-14 är den stora marknaden vid Almijara. Här arrangeras en marknad med frukter, kryddor, kläder, smycken och souvenirer på tisdagar, och på söndagar man fynda möbler och inredning på samma plats.

Kommunikationer

Från Nerja finns bussar till Malaga, Torre del Mar, Torrox, La Herradura och Almuñecar. Det finns även lokalbussar inom Nerja.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.