Capistrano Village / Nerja / Spanien

2 lägenheter med privat trädgård

Boarea
74 kvm
Driftkostnad
3 172 EUR/år
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 plan + sutterrängvåning (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2018-06-13
Referensnummer
343 307
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Capistrano Village såldes av oss 2018-06-13. Se alla våra försäljningar i Nerja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nerja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RESERVERAD! I populära vackra Capistrano Village finns en bostad med 2 mindre lägenheter med separata ingångar och en privat muromgärdad trädgård. Capistrano Village är känt för sina vackra trädgårdar och parkområden, samt de 2 fina poolområdena med poolbarer. Totalt finns 5 swimmingpooler, varav 2 mindre pooler är öppna året runt. De övriga är öppna ca 8-9 månader om året. För den som vill hyra ut är det här ett mycket populärt område. Året runt finns 2 restauranger öppna i området. Det finns både minimarket och bankomat i området, och det är även nära till större mataffärer, fler restauranger, tennis-/paddelbanor och Nerjas sportcenter med fotbollsplan och simhall.

Den övre lägenheten har modernt kök med öppen planlösning in mot vardagsrummet, 1 dubbelrum och 1 badrum. Från vardagsrummet har man även access till en stor terrass med sydvästläge och en liten balkong. På terrassen njuter man av solnedgångarna då det är utsikt mot bergen kring Nerja där solen går ner. Man har även en havsglimt.

Den nedre lägenheten är en 1-rumslägenhet (studio) med kök och badrum. Vid entrén till lägenheten finns en liten terrass. För den som vill går det att göra den här terrassen större.

Bägge lägenheterna har tillgång till den privata trädgården som sköts om av områdets trädgårdsmästare. Det finns gott om parkeringsplatser i området, även på högsäsong. Bostaden säljs möblerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration