Las Margaritas, Los Tablazos / Frigiliana / Nerja / Spanien

Villa i kolonialstil med privat pool!

Boarea
339 kvm
Totalareal
2 200 kvm
Sovrum
6 Sovrum
Såld
2020-02-11
Referensnummer
351 947
Bostaden är såld!

Denna villa på Las Margaritas, Los Tablazos såldes av oss 2020-02-11. Se alla våra försäljningar i Nerja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frigiliana är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RESERVERAD!

Stor villa i rogivande miljö vacker utsikt över bergskedjan Sierra Almijara, bergsbyn Frigiliana och havsutsikt mot Nerja i söder. Privat swimmingpool med plats för många solstolar och intill finns en härlig loungehörna med svalkande skugga. Villan har många uteplatser i alla väderstreck, vissa är under tak och andra under bar himmel eller trädskugga. Det finns en separat uteplats med stor murad grill och plats för många matgäster. Muromgärdad vacker trädgård med tropiska fruktträd som t.ex. banan, citrus och vindruvor samt en köksträdgård.

Villan har ett rymligt garage, separat stor tvättstuga och flera förrådsutrymmen. Det finns även en stor gästlägenhet med 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I souterrängplanet finns en stor tvättstuga med intilliggande förrådsrum. Ytan är stor nog att kunna förvandla till en gästlägenhet med 1 sovrum och vardagsrum/kök och badrum. I trädgården finns ett litet hus som idag används som förråd, men kan går att förädla till en extra gästlägenhet, snickarbod eller liknande.

Villan har privat läge utan direkt insyn mellan Nerja och Frigiliana. Här får man en lantlig känsla, även om den är belägen i ett område med flera villor samt odlingar med avacado och mango. Det är 4 km till Nerja och 2,5 km till Frigiliana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Spaniens vackraste by

Frigiliana är en mycket vacker liten by som tidigare har utnämnts till Spaniens vackraste by. Utsikten från byn är över både berg och hav. Frigiliana har många smala vackra gränder och är levande året runt. Frigiliana är ett mycket populärt turistmål eftersom den vita andalusiska byn ingår i rutten "los pueblos blancos".

Vandringsleder

I Frigilina hittar du en gammal naturlig källa och en mycket vacker gammal katolsk kyrka. Under året firas flera festivaler, och en mycket populär och trevlig festival är "tres culturas" som firar den multikulturella historien i byn med 3 religioner - kristna, muslimer och judar. Ett par kilometer från Frigiliana hittar du den förlorade byn Achebuchal i nationlaparken Sierra Tejeda, Almijara och Alhama. Achebuchal ligger nästan på gränsen mellan Frigiliana och Competa. I nationalparken kring Frigilina finns många vandringsleder för den som vill njuta av vacker natur.

Utbud

Det finns många mysiga restauranger och barer. I byn finns även många små butiker och en gång i veckan blir det marknad på ett av byns torg.

Nerja

Till Nerjas kärna är det 6 km och det tar ca 10 minuter att köra.

Kommunikationer

I området finns bussförbindelser.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.