Behållare Behållare
Upptäck
Dela

Nerja, Spanien
Torrecilla

Referensnummer
420 597
Boarea
50 kvm
Konstruerad yta
55 kvm
Totalareal
55 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Äganderätt

Centralt och strandnära!

2-sovrummare med gemensam takterrass och pool, endast 5 minuters promenad från stranden och en kort promenad från den berömda Europabalkongen!

Bostaden om 50 kommer med 2 sovrum, 1 badrum med dusch, vardagsrum och kök. Lägenheten är utrustad med A/C och har god uthyrningspotential tack vare sitt centrala och strandnära läge.

Varmt välkommen på visning!

Centralt och strandnära!

2-sovrummare med gemensam takterrass och pool, endast 5 minuters promenad från stranden och en kort promenad från den berömda Europabalkongen!

Bostaden om 50 kommer med 2 sovrum, 1 badrum med dusch, vardagsrum och kök. Lägenheten är utrustad med A/C och har god uthyrningspotential tack vare sitt centrala och strandnära läge.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Fakta
Beskrivning
Boarea
50 kvm (Boareauppgifter enligt 50)
Bruksarea
50 kvm
Totalareal
55 kvm
Konstruerad yta
55 kvm
Rum
2 sovrum
Våning
1
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering
Fri parkering i området
Ekonomi
Fastighetsskatt
150 EUR/år
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

Subtropiskt klimat

Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Med sina ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område att övervintra i både för flyttfåglar och människor. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon.

Fördelar med området

Restauranger Crossfit Liv i rörelse Caféer Nattklubbar Rikt kulturliv Uteliv Barer Gym Stort nöjesutbud Restaurangtätt Badstrand Tryggt Bussar

Aktiviteter

Burriana är en familjevänlig och populär strand med gott om restauranger, barer, caféer och aktiviteter för hela familjen. Här finner du bland annat Nerjas dykcenter med svensktalande personal, där det erbjuds båtturer, dyklektioner, kayakutrhyrning, paddling och snorkling.
Burriana har också några av de bästa barerna i Nerja och paellan man serverar här har fått stor uppmärksamhet i området.

Vandring;
För den som söker lugnet rekommenderar vi en promenad i den fantastiska byn Maro, som är känt för sina trevliga vandringled. Vill man på ett riktigt äventyr rekommenderar vi en vandring till bergstoppen "Pico del cielo" (himmelstoppen), eller en promenad upp för floden Rio Chillar som leder dig till fantastiska vattenfall!

Skidåkning:
Endast 120 km från Nerja finner du den berömda skidorten Sierra Nevada, som har öppet mellan december och april!

Sevärdigheter

Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 gr varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!

Övrigt

I Nerja finns många tillfällen att träffas och fira, och staden är känd för sin färgstarka kultur, fester, mat, dryck och flamencodansörer. Var och varannan vecka finns det någon by eller stad i Andalusien som har sin egna lokala fiesta! Här arrangeras fester som kretsar kring allt från religion och historia till idrott, dans och musik!

Ett popluärt område att besöka på tisdagar och söndagar 10-14 är den stora marknaden vid Almijara. Här arrangeras en marknad med frukter, kryddor, kläder, smycken och souvenirer på tisdagar, och på söndagar man fynda möbler och inredning på samma plats.

Kommunikationer

Från Nerja finns bussar till Malaga, Torre del Mar, Torrox, La Herradura och Almuñecar. Det finns även lokalbussar inom Nerja.

Använd kartan
X
Platser
  • Curry House
   38 m
  • Ristorante pizzeria Da Carlo
   42 m
  • Oasis of Marrakesh
   58 m
  • El capricho restaurante cafetería
   60 m
  • Sish House
   61 m
  • Escuela Infantil Snoopy
   121 m
  • Parkering Nerja
   155 m
  • Instituto de Educación Secundaria El Chaparil
   300 m
  • Colegio Publico Maestro Joaquín Herrera Alvarez
   324 m
  • Colegio Público Maestro Joaquín Herrera Alvarez
   335 m
  • Supermercado Torrecilla Supermarket
   49 m
  • Supermercado Jamaica
   76 m
  • SUPERMERCADOS MAS
   325 m
  • Cullens
   384 m
  • Carrefour Express
   536 m
  • Supersol Calle El Chaparil
   690 m
  • transfer bus nerja
   1 km
  • Nerja
   1,15 km
  • Maro
   4,03 km
Avstånd
 • Storstadscentrum
  4,6 mil
  45 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  0 m
  -
  -
 • Flygplats
  5,3 mil
  50 min
  -
  -
 • Hållplats - Supersol Calle El Chaparil
  690 m
  3 min
  4 min
  11 min
 • Hav
  116 m
  1 min
  1 min
  4 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren