Behållare Behållare
Dela
Språk
Nerja, Spanien
Chaparil
Referensnummer
436 214
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
65 EUR/mån
Konstruerad yta
127 kvm
Totalareal
127 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Våning
2 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt

Central, stor och ljus lägenhet med tre balkonger

● Hörnlägenhet
● Toppskick
● Antal badrum: 2
● Antal plan: 1
● AC Klimatanläggning
● Balkong norrläge
● Takterass

Rymlig lägenhet i centrala Nerja med hela tre balkonger samt en gemensam takterrass. Lägenheten är belägen intill Verano Azul-parken, med alla typer av butiker och tjänster runt omkring. Bostaden renoverades 2005 och ligger på hörnet på andra våningen i en fastighet med tre våningar och hiss.

Central, stor och ljus lägenhet med tre balkonger

Rymlig lägenhet i centrala Nerja med hela tre balkonger samt en gemensam takterrass. Lägenheten är belägen intill Verano Azul-parken, med alla typer av butiker och tjänster runt omkring. Bostaden renoverades 2005 och ligger på hörnet på andra våningen i en fastighet med tre våningar och hiss.

Emma Sabovic
Ansvarig mäklare
Talar: Svenska, English
Emma Sabovic Ansvarig mäklare
Emma Sabovic
Ansvarig mäklare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rumsbeskrivning
Beskrivning av samtliga rum
Hallen ledar vidare till ett stort vardagsrum med matplats. Från vardagsrummet når man den största balkongen som är söderriktad.
Framför entrén finns ett fullt utrustat kök med tvättstuga, och på vänster sida finns en korridor som leder till 3 sovrum och 2 badrum. 2 av sovrummen har en liten balkong med utsikt över staden.
Fakta
Beskrivning
Boarea
127 kvm
Totalareal
127 kvm
Konstruerad yta
127 kvm
Rum
4 sovrum
Våning
2
Byggnadssätt
Byggnadsår
1991
Om-/tillbyggnadsår
2005
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering
Big, free open space parking "Barco de Chanquete" just a few steps away.
Ekonomi
Samfällighet
65 EUR/mån
Sammanlagd driftskostnad
65 EUR/mån
Fastighetsskatt/-avgift
365 EUR/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 1 145 EUR/år)
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

Subtropiskt klimat

Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Med sina ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område att övervintra i både för flyttfåglar och människor. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon.

Fördelar med området

Badstrand Nattklubbar Crossfit Liv i rörelse Restaurangtätt Stort nöjesutbud Caféer Tryggt Uteliv Restauranger Gym Rikt kulturliv Barer Bussar

Aktiviteter

Burriana är en familjevänlig och populär strand med gott om restauranger, barer, caféer och aktiviteter för hela familjen. Här finner du bland annat Nerjas dykcenter med svensktalande personal, där det erbjuds båtturer, dyklektioner, kayakutrhyrning, paddling och snorkling.
Burriana har också några av de bästa barerna i Nerja och paellan man serverar här har fått stor uppmärksamhet i området.

Vandring;
För den som söker lugnet rekommenderar vi en promenad i den fantastiska byn Maro, som är känt för sina trevliga vandringled. Vill man på ett riktigt äventyr rekommenderar vi en vandring till bergstoppen "Pico del cielo" (himmelstoppen), eller en promenad upp för floden Rio Chillar som leder dig till fantastiska vattenfall!

Skidåkning:
Endast 120 km från Nerja finner du den berömda skidorten Sierra Nevada, som har öppet mellan december och april!

Sevärdigheter

Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 gr varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!

Övrigt

I Nerja finns många tillfällen att träffas och fira, och staden är känd för sin färgstarka kultur, fester, mat, dryck och flamencodansörer. Var och varannan vecka finns det någon by eller stad i Andalusien som har sin egna lokala fiesta! Här arrangeras fester som kretsar kring allt från religion och historia till idrott, dans och musik!

Ett popluärt område att besöka på tisdagar och söndagar 10-14 är den stora marknaden vid Almijara. Här arrangeras en marknad med frukter, kryddor, kläder, smycken och souvenirer på tisdagar, och på söndagar man fynda möbler och inredning på samma plats.

Kommunikationer

Från Nerja finns bussar till Malaga, Torre del Mar, Torrox, La Herradura och Almuñecar. Det finns även lokalbussar inom Nerja.

Länkar


Använd kartan
X
Platser
  • mad hatters tea room
   70 m
  • La Strada
   76 m
  • Cafeteria Conect@.t
   81 m
  • Oveja Negra
   93 m
  • Meson Casa Hidalgo
   97 m
  • Centro Privado de Educación Infantil Pequeñecos II
   108 m
  • Centro de Educación Infantil Blanca
   171 m
  • Colegio Público San Miguel
   202 m
  • Colegio Público Maestro Joaquín Herrera Alvarez
   231 m
  • Junta de Andalucía
   245 m
  • Supermercados MAS
   160 m
  • Carrefour Express
   171 m
  • SuperSol supermercados
   204 m
  • Supermercados Cear
   259 m
  • Cullens
   280 m
  • Supersol Calle El Chaparil
   245 m
  • transfer bus nerja
   566 m
  • Masmov!l
   658 m
  • Nerja
   699 m
Avstånd
 • Storstadscentrum
  46,04 km
  42 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  0 m
  -
  -
 • Flygplats
  53,19 km
  46 min
  -
  -
 • Hållplats - Supersol Calle El Chaparil
  245 m
  1 min
  3 min
  4 min
 • Hav
  388 m
  4 min
  2 min
  6 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.