Chimenea

Chimenea


Nerja— Spanien

Chimenea



Nerja— Spanien

RESERVERAD

Precis intill Capistrano Playa, ovanför den populära stranden i Burriana, ligger detta guldkorn som erbjuder både havsutsikt, privat garage, pool och gångavstånd till alla bekvämligheter!

Lägenheten som är ljus och i genomgående bra skick bjuder på 2 sovrum, fräscht badrum, fullt utrustat kök och lättmöblerat vardagsrum. Från både vardagsrum och ena sovrummet har man utgång till den soldränkta terrassen där man kan njuta av vacker havsutsikt. Från terrassen ser man även en del av bergen. Det andra sovrummet har fönster som vetter mot föreningens poolområde. Båda sovrummen har inbyggda garderober med praktisk inredning. Lägenheten är genomgående försedd med ljust marmorgolv och väggarna är vitmålade. Såväl sovrum som vardagsrum är utrustat med AC med både kyla och värme.

Fastigheten uppfördes år 2009 och i föreningen har man låga avgifter. För denna bostad betalar man endast 56 €/månad!
I föreningsområdet har man en gemensam pool med gott om utrymme för solstolar intill och ett stenkast från bostaden finns trevliga restauranger. På bara några minuters promenad är man nere vid en av de populäraste stränderna i Nerja.

I priset ingår det även ett privat garage under mark, vilket är guld värt! Speciellt under högsäsong när parkeringssituationen i Nerja kan bli knepig.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information eller för bokning av visning eller videovisning!


Referensnummer
472 073
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
56 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-10-20

Mäklarhuset Nerja

Denna lägenhet på Chimenea såldes av oss 2021-10-20. Se alla våra försäljningar i Nerja samt även på Chimenea.

Boka värdering
Emma Sabovic, ansvarig mäklare i Nerja

Emma Sabovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.