Capistrano

Capistrano


Nerja— Spanien

Capistrano



Nerja— Spanien

Ljus lägenhet i nyskick med öppen planlösning och härlig terrass

RESERVERAD!!! Nu har du möjlighet att förvärva en gavlellägenhet i toppskick! Lägenheten har genomgående ljusa interiörer och stora fönsterpartier. Terrassen som är på 12,5 kvm ligger i västerläge och här kan du njuta av eftermiddagssolen samtidigt som du ser en glimt av havet. På terrassen ryms såväl matbord som soffhörna.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och köket kommer fullt utrustat. Lägenheten är dessutom utrustad med inbyggd aircondition med såväl kyla som värme och de båda sovrummen har inbyggda garderober. I lägenheten har man 2 badrum, varav ena med ingång från master bedroom. Varmvattnet värms upp via solpaneler, vilket ger lägre driftskostnader.

Lägenheten säljs möblerad * och likaså ingår garageplats i köpet.

Fastigheten uppfördes 2022 och inom föreningsområdet erbjuder man ett härligt poolområde i söderläge där du dricker ditt morgonkaffe och tittar ut över Medelhavet. Efteråt tar du några längder i den fantastiska turkosa poolen. Poolområdet innefattar café möbler samt sköna solsängar till allas förfogande. Här finns även 2 svalkande duschar med havsutsikt. Intill poolområdet finns också toaletter.

Capistrano 21 ligger ett stenkast från attraktiv sportanläggning med bland annat några av de bästa padelbanorna i Nerja. I närområdet finns också 2 stora matbutiker. Hela området Capistrano är mycket lugnt och hålls rent ! Du tar sköna promenader bland vita bergshus och vacker bougainvillea året runt.
Har du en aktiv fritid finns det många populära fritidsaktiviteter att hitta på i Nerja, såsom bland annat kajak och dykning. Det finns också gott om vandringsleder i bergen och en promenadstråk längst Rio Chillar som leder dig till vackra vattenfall. Endast 1,5 timmas bilresa bort finner du Europas sydligaste skidanläggning - Sierra Nevada.

* Möblerna ingår i köpet. Vissa inredningsdetaljer ingår inte, men kan diskuteras.

Lägenheten är stilren med skandinavisk touch ! Bara att flytta in och börja njuta!


Referensnummer
543 881
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
99 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Fuengirola

Denna lägenhet på Capistrano såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Nerja samt även på Capistrano.

Boka värdering

Cecilia Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.