San Juan de Capistrano

San Juan de Capistrano


Nerja— Spanien

San Juan de Capistrano



Nerja— Spanien

1-plansvilla med stor tomt och havsutsikt!

RESEVERAD! Denna charmiga villa är det perfekta valet för dig som söker ett bekämt boende i ett plan, stor trädgård och härlig utsikt över havet.

Bostaden har ett insynsskyddat läge och bjuder på 2 sovrum, båda med plats för 2 sängar och båda med inbyggda garderober. Möjlighet finns att skapa öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I vardagsrummet har man en öppen spis och från såväl vardagsrum som master bedroom kommer man ut till den härliga terrassen som ligger i soligt söderläge. Från terrassen blickar man ut över trädgården som bland annat bjuder på mangoträd, druvor och blomstrande träd samt med utsikt över Medelhavet. Duschrummet är rymligt och här finns också tvättmaskin.
Från trädgården når man också ett rymligt förrådsutrymme med fönster, där det finns vissa i området som nyttjar som ett tredje sovrum.

Bostaden har ett lugnt och idylliskt läge och San Juan de Capistrano är känt för att ha ett av Nerjas mest fantastiska poolområden och erbjuder tillsammans med sina generösa grönområden en avkopplande miljö. Intill bostadsområdet finns charmiga vandringsleder och man kan till och med stöta på betande getter, vilket ger en lantlig känsla trots närheten till staden. Dessutom finns det en liten supermarket och restaurang inom San Juan de Capistrano-området. Parkering är lätt att hitta och gratis, men det finns även en busshållplats i närheten för enkel transport.

Exklusivt med Mäklarhuset! Kontakta oss redan idag för att boka in en visning!


Referensnummer
563 095
Boarea
87 kvm
Driftkostnad
4 757 EUR/år
Tomtarea
280 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2023-12-12

Mäklarhuset Nerja

Denna villa på San Juan de Capistrano såldes av oss 2023-12-12. Se alla våra försäljningar i Nerja samt även på San Juan de Capistrano.

Boka värdering
Mäklarhuset Nerja, ansvarig mäklare i Nerja

Mäklarhuset Nerja

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.