Duna Beach / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Nyproduktion intill sandstrand!

Duna Beach
Pris
194 000 €
Boarea
88 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
350 941

I Torrox Costa, ca7 km från Nerja, längs med kuststräckan mot Malaga kommer området Duna Beach byggas direkt intill stranden. Inflyttningsklart andra kvartalet 2020. Det finns lägenheter med 2 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och helkaklade badrum, med priser från 194.000 €. Det finns även större lägenheter med 3 och 4 sovrum.

Lägenheterna har modern design och bra standard. De utrustas med stilrena kök och värmepump med A/C. I priset ingår även parkeringsplats i gemensamt garage och ett privat förråd! Alla lägenheter har uteplatser. I bottenplan blir det terrasser och högre upp balkonger med havsutsikt antingen med öster- eller västerläge, det finns även några med söderläge. Några av lägenheterna har även takterrasser med fin utsikt mot både hav och berg.

I området byggs även ett poolområde med infinitypool. Bostadsområdet ligger precis intill en fin lång sandstrand med strandpromenad. Det är nära till restauranger och strandbarer i både Torrox Costa och byn intill som heter El Morche.

Vänligen kontakta Mäklarhuset för mer information och visning på plats!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 9 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheter med 2 sovrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt helkaklade badrum. De flesta lägenheterna har 2 badrum. Några har separat tvättstuga. Köken är utrustade med köksskåp, glaskeramisk spishäll, fläkt och ugn. Alla lägenheter har stora balkonger eller terrasser.

  Vi har ritningar på samtliga lägenheter som finns tillgängliga i projektet.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea:
  88 kvm
 • Angiven boarea är konstruktionsyta
 • Rum
 • Tillträde:
  Andra kvartalet 2020
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2019
 • Grund:
  Platta på mark
 • Stomme:
  Betong
 • Bjälklag:
  Betong
 • Fönster:
  2-glasfönster
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning:
  Värmepump
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Internet via fiber finns i området.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Samtliga lägenheter har terrass eller balkong, vissa har även takterrasser.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats i gemensamt garage ingår i priset.
Ekonomi
 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

  Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

  Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

  Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.
 • Kommunikationer
  Bussar finns till Malaga, Torre del Mar, Nerja och Almuñecar .
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier