Balcones del Mediterraneo - 2 / El Peñoncillo / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Prisvärda radhus med havsutsikt!

Boarea
ca 189 kvm
Driftkostnad
900 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2018-06-29
Referensnummer
354 738
Bostaden är såld!

Denna radhus på Balcones del Mediterraneo - 2 såldes av oss 2018-06-29. Se alla våra försäljningar i Torrox

Om du går i säljtankar och bor i närheten av El Peñoncillo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST 3 HUS KVAR! Balcones del Mediterráneo är ett modernt projekt, beläget i hjärtat av Costa del Sol, i en stad med det bästa klimatet i Europa, Torrox. Det ligger i en miljö där du kan njuta av natur, lugn och spektakulär utsikt över havet.

Sammanlagt byggs det 28 stycken radhus med flertal terrasser med söderläge där du kan njuta av Medelhavssolen hela dagen. Genomgående stilren inredning och hög kvalitet. Det finns ett gemensamt poolområde och trädgård. Närhet till golfbanor, stranden, havet och alla fritidsaktiviteter som Costa del Sol erbjuder. Endast 45 minuters bilfärd till flygplatsen och 30 minuters bilfärd till Malaga. Majoriteten av husen är sålda så passa på innan det är för sent!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.