Torrox Costa / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Snyggt, stilrent och strandnära!

Pris
330 000 €
Referensnummer
359 172
Boarea
206 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Nyproduktion endast några minuter från havet! Samtliga hus har stora takterrasser samt privat garage. Sällskapsytorna är luftiga och alla sovrum har stora fönster och inbyggda garderober. I området har man ett stort gemensamhetsområde på över 400 kvm med växtligheter samt poolområde, grillplats och gott om plats för solstolar. Kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Stilrent nyproduktionsprojekt
Radhus med privata trädgårdar
Endast några minuter från stranden
Visa alla 3 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
 • Boarea:
  206 kvm
 • Angiven yta är konstruerad yta
 • Rum:
  3 sovrum
 • Tillträde:
  2020
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Radhus
 • Byggnadsår:
  2020
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  En elektrisk varmvattenberedare och solpaneler installeras på taket för varmvattenförsörjning. Husen levereras med förinstallation av luftkonditioneri
 • Allmän information
  Hus med 3 sovrum. Priser och storlekar;
  Hus 3: 335.000 €, 208,73 kvm i konstruerad yta
  Hus 4: 330.000 €, 205,56 kvm i konstruerad yta
  Hus 5: 365.000 €, 210,08 kvm i konstruerad yta

  Hus med 4 sovrum. Priser och storlekar;
  Hus 1: 480.000 €, 296,15 kvm i konstruerad yta

  Samtliga PLANRITNINGAR finns bifogade under dokument/länkar.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Husen har stora terrassytor och varje hus kommer att ha direkt tillträde från sin terrass till de gemensamma utrymmena. Trädgårdsområde har designats med växtzoner och asfalterade områden. Man kommer ha låg vegetation och träd som ger kontrollerade områden av skugga. Man kommer även ha en gemensam pool på 6 x 4 meter med grillplats intill. Ingången till området kommer att styras av en video-intercom.
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

 • Torrox är en mysig stad som man hittar mellan Torre del Mar och Nerja. Torrox sägs ha det bästa klimatet i Europa. Detta beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindarna borta så att det inte blir för kallt. Årsmedeltemperaturen är på 18 grader och området har närmare 3000 soltimmar per år. I och med klimatet är landskapet subtropisk med vilda vackra blommor och tropisk frukt i dalen.
  Man kan dela in Torrox i två delar, Torrox Costa som ligger nere vid havet och Torrox Pueblo som man hittar några km inåt landet.
  Torrex Pueblo är en gammal fin arabisk by med smala, branta gator med vita hus som klamrar sig fast på sluttningen av berget. På torget finns barer och restauranger och i Torrox Pueblo finns flera sevärdigheter såsom kyrkan Nuestra Senora de la Incarnacion som byggdes på 16-talet. Taket gjordes av träram Mudejar och utanför tornet reser sig en rektangulär prismaform och är krönt med en pyramidformad spira.
  Torrox Costa är en populär kustremsa för semesterfirare. Torrox kustremsa är 3 km lång. Den största stranden i Torrox Costa heter Playa Ferrara och här kan man promenera utmed strandpromenaden Paseo Maritimo med gyllengul sand som är kantad av butiker och restauranger. Vid Torrox Costa hittar man den 39 meter höga fyren El Faro. Detta är kulturarv och ett av de få exemplen av sitt slag i hela Malaga.
  Bakom Torrox hittar man många vackra vandringsleder som man kan promenera på om man vill komma ut i naturen och både få motion samt beskåda den vackra omgivningen. Uppifrån berget har man en otrolig utsikt över landskapet. Man kan även vandra utmed Torrox.
  I Torrox finns det många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
  I Torrox lagas rätter som är typiska för Axarquia regionen. Några specialiteter är Ajoblanco con Uvas (Vitlökssoppa med druvor), Chota a la Cazadora (Killing i Almondsås), Cordero Asado al Horno (Roast Marinerad Lamm) och söta Churros.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Restaurante La Rosa
  147 m
  El Desvan
  186 m
  Restaurante Horto Málaga
  232 m
  Burger XD Bar
  245 m
  Pizzería Los Pacos
  282 m
 • Skolor
  Colegio Público Los Llanos
  360 m
  Secondary School Ies Alfaguar
  398 m
  Deco Dive Torrox
  847 m
  Centro De Educación Infantil Los Pitufos
  1,34 km
  Colegio Público El Morche
  1,49 km
 • Mataffärer
  Deutscher Supermarkt
  248 m
  Supermercados Jomague
  289 m
  Alimentación Puri
  349 m
  Bazar Beijing
  354 m
  Mercadona
  380 m
 • Kommunikationer
  El Morche
  613 m
  Torrox (E)
  1,1 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - El Morche
 • 613 m
 • 2 min
 • 3 min
 • 9 min
 • Hav
 • 456 m
 • 3 min
 • 4 min
 • 10 min
Området

Europas bästa klimat

Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Strandnära

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Nöje och aktiviteter

Längs strandpromenaden finns det gott om restauranger och barer och det finns också några diskotek. För den som gillar aktiviteter så finns det dykcenter och gym.

Kultur

I Torrox gillar man också att ta tillfället i akt att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.

Kommunikationer

Längs huvudleden finns det goda bussförbindelser. Du kan enkelt och billigt ta dig till andra orter såsom Nerja eller Málaga.

Fördelar

#Växande område
#Gym
#Badstrand
#Bussar
#Restauranger
#Lätt att parkera bilen
#Spa
#Barer
#Tryggt
#Tennis
#Barnvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn