Behållare Behållare
Dela

Torrox, Spanien, Nyproduktion
Torrox Costa

Referensnummer
359 172
Boarea
206 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Snyggt, stilrent och strandnära!

Nyproduktion endast några minuter från havet! Samtliga hus har stora takterrasser samt privat garage. Sällskapsytorna är luftiga och alla sovrum har stora fönster och inbyggda garderober. I området har man ett stort gemensamhetsområde på över 400 kvm med växtligheter samt poolområde, grillplats och gott om plats för solstolar. Kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information!

Pris
330 000 €

Snyggt, stilrent och strandnära!

Nyproduktion endast några minuter från havet! Samtliga hus har stora takterrasser samt privat garage. Sällskapsytorna är luftiga och alla sovrum har stora fönster och inbyggda garderober. I området har man ett stort gemensamhetsområde på över 400 kvm med växtligheter samt poolområde, grillplats och gott om plats för solstolar. Kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information!

Martin Nilsson Ansvarig mäklare
Martin Nilsson
Ansvarig mäklare
Mäklarhuset Nerja
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Fakta
Beskrivning
Boarea
206 kvm
Angiven yta är konstruerad yta
Rum
3 sovrum
Tillträde
2020
Byggnadssätt
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2020
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
Uppvärmning
En elektrisk varmvattenberedare och solpaneler installeras på taket för varmvattenförsörjning. Husen levereras med förinstallation av luftkonditioneri
Allmän information
Hus med 3 sovrum. Priser och storlekar;
Hus 3: 335.000 €, 208,73 kvm i konstruerad yta
Hus 4: 330.000 €, 205,56 kvm i konstruerad yta
Hus 5: 365.000 €, 210,08 kvm i konstruerad yta

Hus med 4 sovrum. Priser och storlekar;
Hus 1: 480.000 €, 296,15 kvm i konstruerad yta

Samtliga PLANRITNINGAR finns bifogade under dokument/länkar.
Uteplats
Beskrivning, uteplats
Husen har stora terrassytor och varje hus kommer att ha direkt tillträde från sin terrass till de gemensamma utrymmena. Trädgårdsområde har designats med växtzoner och asfalterade områden. Man kommer ha låg vegetation och träd som ger kontrollerade områden av skugga. Man kommer även ha en gemensam pool på 6 x 4 meter med grillplats intill. Ingången till området kommer att styras av en video-intercom.
Ekonomi
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
Torrox är en mysig stad som man hittar mellan Torre del Mar och Nerja. Torrox sägs ha det bästa klimatet i Europa. Detta beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindarna borta så att det inte blir för kallt. Årsmedeltemperaturen är på 18 grader och området har närmare 3000 soltimmar per år. I och med klimatet är landskapet subtropisk med vilda vackra blommor och tropisk frukt i dalen.
Man kan dela in Torrox i två delar, Torrox Costa som ligger nere vid havet och Torrox Pueblo som man hittar några km inåt landet.
Torrex Pueblo är en gammal fin arabisk by med smala, branta gator med vita hus som klamrar sig fast på sluttningen av berget. På torget finns barer och restauranger och i Torrox Pueblo finns flera sevärdigheter såsom kyrkan Nuestra Senora de la Incarnacion som byggdes på 16-talet. Taket gjordes av träram Mudejar och utanför tornet reser sig en rektangulär prismaform och är krönt med en pyramidformad spira.
Torrox Costa är en populär kustremsa för semesterfirare. Torrox kustremsa är 3 km lång. Den största stranden i Torrox Costa heter Playa Ferrara och här kan man promenera utmed strandpromenaden Paseo Maritimo med gyllengul sand som är kantad av butiker och restauranger. Vid Torrox Costa hittar man den 39 meter höga fyren El Faro. Detta är kulturarv och ett av de få exemplen av sitt slag i hela Malaga.
Bakom Torrox hittar man många vackra vandringsleder som man kan promenera på om man vill komma ut i naturen och både få motion samt beskåda den vackra omgivningen. Uppifrån berget har man en otrolig utsikt över landskapet. Man kan även vandra utmed Torrox.
I Torrox finns det många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
I Torrox lagas rätter som är typiska för Axarquia regionen. Några specialiteter är Ajoblanco con Uvas (Vitlökssoppa med druvor), Chota a la Cazadora (Killing i Almondsås), Cordero Asado al Horno (Roast Marinerad Lamm) och söta Churros.
Dokument och länkar
Området

Europas bästa klimat

Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Fördelar med området

Gym Växande område Badstrand Tennis Barer Bussar Barnvänligt Tryggt Spa Restauranger Lätt att parkera bilen

Strandnära

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Nöje och aktiviteter

Längs strandpromenaden finns det gott om restauranger och barer och det finns också några diskotek. För den som gillar aktiviteter så finns det dykcenter och gym.

Kultur

I Torrox gillar man också att ta tillfället i akt att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.

Kommunikationer

Längs huvudleden finns det goda bussförbindelser. Du kan enkelt och billigt ta dig till andra orter såsom Nerja eller Málaga.

Använd kartan
X
Platser
  • Restaurante La Rosa
   147 m
  • El Desvan
   186 m
  • Restaurante Horto Málaga
   232 m
  • Burger XD Bar
   245 m
  • Pizzería Los Pacos
   282 m
  • Colegio Público Los Llanos
   360 m
  • Secondary School Ies Alfaguar
   398 m
  • Deco Dive Torrox
   847 m
  • Centro De Educación Infantil Los Pitufos
   1,34 km
  • Colegio Público El Morche
   1,49 km
  • Deutscher Supermarkt
   248 m
  • Supermercados Jomague
   289 m
  • Alimentación Puri
   349 m
  • Bazar Beijing
   354 m
  • Mercadona
   380 m
  • El Morche
   613 m
  • Torrox (E)
   1,1 km
Avstånd
 • Hållplats - El Morche
  613 m
  2 min
  3 min
  9 min
 • Hav
  456 m
  3 min
  4 min
  10 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren