Sealine Homes / Torrox Costa / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Strandnära och söderläge

Sealine Homes
Pris
166 000 €
Referensnummer
363 732
Boarea
66 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Våning
3 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt

Sealine Homes - nyproduktionsprojekt!
Här byggs 23 lägenheter med havsutsikt och stora uteplatser i söderläge i Torrox Costa, 6 km från Nerja. Nära till både strand och restauranger. Torrox har subtropiskt klimat vilket är det bästa i Europa enligt metrologiska institut.

Sealine Homes består av lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum och gemensam pool. Det finns även takvåningar. Kostnad för parkeringsplats i garage med intilliggande förråd tillkommer.

Lägenheterna har utformats för att dra full nytta av Medelhavets dimensioner och naturliga ljus. Havsutsikten från balkongerna i lägenheterna är imponerande. Vissa lägenheter kommer att ha trädgårdar.

Lägenheterna levereras med fullt utrustade kök och vitvaror. Installation av värmepump med luftkonditionering ingår också i priset.

Det finns lägenheter i olika storlekar och prisklasser:
- Lägenheter med 1 sovrum från 166.000 €.
- Lägenheter med 2 sovrum från 188.800 € .
- Det finns en takvåning med 3 sovrum för 303.000 €.

Vänligen kontakta oss för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Illustrationsbild - Solig terrass
Illustrationsbild - Terrassbild
Illustrationsbild - Fasadbild
Illustrationsbild - Fasadbild
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Foto 2020
Visa alla 23 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  Välplanerad lägenhet med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Både vardagsrum och sovrum har separata utgångar till terrassen. De stora fönstren gör lägenheten ljus och fräsch och i direkt kontakt med det vackra omgivningen som släpper in en härlig sommarkänsla året om. Lägenheten har ett sovrum, badrum, vardagsrum med matplats och kök, samt en vacker terrass med utsikt över stranden och medelhavet. Det finns även lägenhet i markplan med privat trädgård.
Fakta

Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Flerbostadshus
 • Byggnadsår:
  2019-2020
 • Grund:
  Platta på mark
 • Stomme:
  Betong
 • Bjälklag:
  Betong
 • Fasad:
  Puts
 • Fönster:
  2-glasfönster
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning:
  Luftvärmepump
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Internet via fiber finns i området.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Gemensamt poolområde finns.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Kostnad för garageplats med intilliggande förråd tillkommer.
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

 • Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

  Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

  Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

  I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.

  I Torrox lagas rätter som är typiska för Axarquia regionen. Några specialiteter är Ajoblanco con Uvas (Vitlökssoppa med druvor), Chota a la Cazadora (Killing i Almondsås), Cordero Asado al Horno (Roast Marinerad Lamm) och söta Churros.
 • Kommunikationer
  Bussar finns till Malaga, Torre del Mar, Nerja och Almuñecar .
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Restaurante Varadero Beach
  122 m
  El ancla Merendero Hermanos Jimenez
  161 m
  bajo guia
  166 m
  Merendero Hermanos Jiménez El Ancla
  170 m
  Rincon Extremeño
  183 m
 • Skolor
  Acantilados Mágicos sl
  155 m
  Guarderia El Faro
  954 m
  CEIP EL FARO
  1,34 km
  Mare Nostrum Public School
  1,75 km
  Secondary Education Institute Ies Jorge Guillén
  1,86 km
 • Mataffärer
  Supermercado Inma
  994 m
  Lidl
  1,2 km
  ALDI
  1,2 km
  DIA Supermercado
  1,4 km
  La Plaza de Dia
  1,41 km
 • Kommunikationer
  Km. 46 N340
  435 m
  N-340 Km-46
  456 m
  Torrox (E)
  1,23 km
  El Morche
  2,85 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - Km. 46 N340
 • 435 m
 • 9 min
 • 3 min
 • 5 min
 • Hav
 • 173 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 1 min
Området

Europas bästa klimat

Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Strandnära

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Nöje och aktiviteter

Längs strandpromenaden finns det gott om restauranger och barer och det finns också några diskotek. För den som gillar aktiviteter så finns det dykcenter och gym.

Kultur

I Torrox gillar man också att ta tillfället i akt att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.

Kommunikationer

Längs huvudleden finns det goda bussförbindelser. Du kan enkelt och billigt ta dig till andra orter såsom Nerja eller Málaga.

Fördelar

#Växande område
#Gym
#Badstrand
#Bussar
#Restauranger
#Lätt att parkera bilen
#Spa
#Barer
#Tryggt
#Tennis
#Barnvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn