Balcones del Mediterraneo - 2 / El Peñoncillo / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Prisvärda radhus med havsutsikt!

Boarea
ca 189 kvm
Driftkostnad
900 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2018-09-19
Referensnummer
363 995
Bostaden är såld!

Denna radhus på Balcones del Mediterraneo - 2 såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Torrox

Om du går i säljtankar och bor i närheten av El Peñoncillo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST 2 HUS KVAR! Balcones del Mediterráneo är ett modernt projekt, beläget i hjärtat av Costa del Sol, i en ort med det bästa klimatet i Europa, Torrox. Det ligger i en miljö där du kan njuta av natur, lugn och spektakulär utsikt över havet.

Sammanlagt finns det 28 stycken radhus i området. Radhusen har söderläge och flera terrasser där du kan njuta av Medelhavssolen hela dagen. Genomgående stilren inredning och hög kvalitet. Det finns ett gemensamt poolområde och trädgård. Närhet till golfbanor, stranden, havet och alla fritidsaktiviteter som Costa del Sol erbjuder. Endast 45 minuters bilfärd till flygplatsen och 30 minuters bilfärd till Malaga. Majoriteten av husen är sålda så passa på innan det är för sent!

Priser på de kvarvarande;
D4: 224.000 €
D1: 228.500 €

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration