Torrox Park / Costa del Sol / Torrox / Spanien

Mysig lägenhet med pool!

Referensnummer
364 262
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
795 EUR/år
Sovrum
1 Sovrum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torrox Park såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Torrox

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Costa del Sol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RESERVERAD!! Mäklarhuset kan exklusivt erbjuda denna prisvärda lägenhet i det lugna, trevliga området Torrox Park. Lägenheten är belägen på 2 våningen i ett fint bostadsområde med låg bebyggelse. I området finns gemensam pool och 2 tennisbanor. Bostaden består av vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Det finns även en inglasad balkong i sydöstläge med utsikt mot områdets trädgård. Från början var balkongen öppen och det går enkelt att återställa för den som hellre vill ha det så.

Lägenheten är utrustad med värmepump med A/C som installerades för 1 år sedan. Parkering finns på gatan direkt utanför lägenheten. Bostaden säljs möblerad. Det är nära till ett par restauranger i området och en minilivs. Till närmaste badstrand är det 1,4 km pch där finns ännu fler restauranger.

I närliggande Torrox Costa finns en lång, härlig strandpromenad som sträcker sig ända till nästa by, El Morche. Längs kuststräckan finns flera fina stränder. Nerja centrum med mysiga gränder nås med bil på ca 10 min. Till Malagas flygplats tar du dig på ca 40 min. För den som är intresserad av golf kan det vara bra att veta att det endast är 15 km till Baviera Golf och 3 mil till Añoreta Golf från bostaden.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.