Seaviews - Cool Homes
Seaviews - Cool Homes
Mäklarhuset Nerja, ansvarig mäklare i Nerja
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Mäklarhuset Nerja

Ansvarig mäklare

Till salu

Seaviews - Cool Homes

Pris

549 900 €


Pris

549 900 €



Torre Del Mar— Vélez-Málaga— España— Obra nueva

Seaviews - Cool Homes


Till salu
Pris
549 900 €

Torre Del Mar— Vélez-Málaga— España— Obra nueva

Designvillor med havsutsikt och infinitypool!

Seaviews - Cool Homes är ett nytt spännande projekt som består av 13 hus av hög kvalité, funktionalitet och modern design. Husen har ritats av en av Spaniens mest kända arkitekter, Joaquin Torres, som också ritat hus till bland annat Madonna och flera kända fotbollsspelare. Alla hus har stora sällskapsytor, havsutsikt och stora terrasser med soligt läge. Husen erbjuder 3 sovrum och 3 badrum och därutöver finns också en källarvåning. Man har som köpare själv möjlighet göra tillval för kök och privat infinitypool. Staden Torre del Mar, som ligger ca 30 minuter från Málaga, ligger vid dina fötter och här finner du en av de bästa strandpromenaderna på hela Costa del Sol. I Torre del Mar finns också gott om restauranger, inomhusgalleria, sjukvård, vattenpark, golfbana och mycket mer.

Projektet ligger ca 800 meter från havet och här har byggherren lyckats få till komfort och bekvämlighet, men framför allt estetik.


Referensnummer
369 805
Pris
549 900 €
Boarea
237 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Mäklarhuset Nerja

Kontakta Mäklarhuset för mer information kring Seaviews - Cool Homes Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

ENTRÉPLAN;
I entréplan har man kök och vardagsrum i öppen planlösning, 1 sovrum samt 1 badrum. Från vardagsrummet kommer man ut till terrass och trädgård på huset framsida. Från sovrummet har man utgång till en mindre terrass och trädgård på husets baksida.

ÖVRE PLAN;
I övre plan finns ytterligare 2 sovrum samt 2 badrum, varav ett en suit. Från de båda sovrummen, men även från trapphallen, kommer man ut till den stora terrassen i övre plan med fantastisk utsikt över Medelhavet.

KÄLLARPLAN;
Husen kommer med en oinredd källare om ca 62 kvm med stora fönsterpartier och tillåter mycket ljus att komma in.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

237 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))

Arean varierar något mellan bostäderna. Viss terrassyta är inräknad i angiven yta.

Rum

3 sovrum

Tillträde

Beräknad inflyttning 2024


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

2020

Grund

Platta på mark

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasad

Puts

Fönster

2-glasfönster

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Värmepump


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Internet via fiber finns i området.


04
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Stor terrass i söderläge med privat pool och havsutsikt. Husen har även en fantastisk takterrass med svårslagen utsikt över Medelhavet.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Intill huset finns privat carport med plats för 2 bilar.


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Området

01

Torre del Mar är en kuststad intill Medelhavet med en lång strand och vacker strandpromenad där det finns gott om restauranger. Strandpromenaden är 3 km lång och sträcker sig till småbåtshamnen i nästa by som heter Caleta de Vélez. Längs strandpromenaden finns många aktiviteter som beachvolleyplan, utegym, joggingspår i sanden och cykelbana. Intill fyren finns en lekpark för barn. I Torre del Mar är shoppingen koncentrerad kring gågatan inne i centrum. Shopping i varuhus och även bio finns i den stora moderna inomhusgallerian El Ingenio som ligger i utkanten av Torre del Mar, nära grannstaden Vélez Malaga. Varje torsdag, året om, är det lokal marknad i Torre del Mars centrum och man kan köpa allt från kläder till frukt och grönt.

I bakgrunden, norr om Torre del Mar ligger den vackra bergskedjan Sierra Tejeda. Det högsta berget heter Maroma och är över 2000 m högt och det blir faktiskt snöklätt till och från under vintern. Vackert och fascinerande att skåda på håll bland palmer i värmande sol. På bergssluttningarna i närheten finns många mysiga bergsbyar och i de bördiga dalarna finns böndernas fruktodlingar. Klimatzonen är sub-tropisk och därför odlas mycket tropiska frukter som mango och avacado, men här finns även citrusfrukter, vindruvor och oliver. På vintern är det mycket bra klimat i området med mycket sol och runt 18-20 grader på dagarna. Ungefär som en skandinavisk sommar och här odlas då även grönsaker, rotfrukter och jordgubbar.

Området passar både den aktiva familjen såväl dig som vill ta det lugnt och bo i ett tryggt och välskött område. Det är nära till vandringsleder i bergen och även till 18-hålsbanan Baviera Golf i Caleta de Vélez. Playan är förstås samlingspunkten kring större delen av året, särskilt om sommaren. Det är också kul på sommaren att göra en utflykt till Torre del Mars vattenland Aquavelis, där både små och stora kan leka i vattenrutschkanorna. På vinterhalvåret är det ett populärt träningsområde för cyklister - allt från världseliten till motionärer. Vill man åka slalom eller snowboard på vintern så nås Europas sydligaste och solsäkraste skidanläggning med bil på 1h och 45 min, det är endast 14 mil till Sierra Nevada. Vill man i stället ha lite storstadspuls eller ett rikt kulturutbud så finns storstaden Málaga och den gamla stadskärnan Centro Histórico på 30 minuters avstånd. I Málaga ligger även den närmaste flygplatsen för både internationell och inrikes flygtrafik.

Kommunikationer

Bussförbindelse med orterna runt omkring längs hela kuststräckan finns från Malaga till Caleta de Vélez, Torrox, Nerja och Almuñecar. Det finns även lokalbussar inom Torre del Mar och Vélez-Malaga.


02
Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Torre del Mar ligger ca 30 minuters bilresa från Málaga längs med motorvägen A-7. Den vackra kustvägen N-340 tar lite längre tid att köra.


Området
Prisbelönt strandpromenad   i vélez-málaga

Prisbelönt strandpromenad

Torre del Mar är ett området som kan njutas året om. Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Längs strandpromenaden har man cykelbana och i sanden har man en preparerad bana för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och gott om aktiviteter såsom vollybollplaner, lekplatser, fotbollsmål, padelbanor och mycket mer. Intill stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.


01
Fördelar med området
Sportevenemang Badstrand Bio Båtliv Gym Barer Nattklubbar Golf Liv i rörelse Motionsspår Butiksgata/köpcentrum Tennis Restaurangtätt Barnvänligt Bussar

02
Historia

Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är idag en populär badort som lockar många besökare året om.


03
Omgivningen

Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.


04
Aktiviteter och utbud

I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga finns köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och biosalonger. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek.

Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez.

I Torre del Mar har man flera har man aktiviteter året om, man har bland annat anordnat konserter på stranden, flygshower, tivoli och mycket mer.


05
Kommunala tjänster

I närområde finns det flera skolor och sjukhus med flertalet specialistmottagningar.

Använd kartan
X

Platser

Restaurant La Vega

161 m


Bar La Parada

213 m


20 De Tapas

318 m


La Parrilla

349 m


La Mamma 1

365 m


Érase Una Vez

194 m


Centro De Educación Infantil Tipi Tape Ii

240 m


GUARDERIA CIRO

472 m


Ohana, Centro de Logopedia y Psicopedagogía

496 m


Comunidad Virgen del Carmen

523 m


Mercadona

172 m


Cecosa Hipermercados S.L.

372 m


Supermercado La Plaza

468 m


Coviran Don Miguel

472 m


Cecosa Supermercados S L

484 m


Estacion Torre Del Mar

420 m


Avda.Tore Tore

421 m


Estación de Autobuses de Torre del Mar

465 m


Ies Joaquin Lobato Brenan

583 m


Paseo Maritimo-Faro Velez

663 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Lokalt centrum
    0 m
    -
    -
  • Flygplats
    33,66 km
    40 min
    -
    -
  • Storstadscentrum
    22,18 km
    27 min
    -
    -
  • Hållplats
    Estacion Torre Del Mar
    420 m
    4 min
    4 min
    10 min
  • Hav
    789 m
    6 min
    8 min
    20 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Mäklarhuset!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.