Villas Vela Latina Fase I nr 10 / Mar Menor / Dolores / Torre-Pacheco / Spanien / Nyproduktion

Väldesignade villor i Dolores, nära Los Alcazares

Boarea
96 kvm
Totalareal
214 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2018-10-26
Referensnummer
367 357
Bostaden är såld!

Denna villa på Villas Vela Latina Fase I nr 10 såldes av oss 2018-10-26.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mar Menor är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Dessa väldesignade villor är till salu i Dolores, nära den snabbväxande och populära staden Los Alcazares i området Mar Menor i den södra delen av Costa Blanca. Fastigheterna är byggda enligt hög standard med exklusiva materialval med privat pool och takterass på hela 93,4 m2!

Vi når fastigheten antingen genom en gågrind eller en bredare grind för att parkera bilen på tomten. Poolen ligger på framsidan av fastigheten med stor tillhörande terass, idealt för måltider utomhus eller för att njuta av den Spanska solen.

När vi kommer in i fastigheten möts vi av en ljus och rymlig lounge med kök samt matplats i praktisk öppen planlösning. Loungen har skjutdörrar ut mot poolen. Vi fortsätter in i huset och hittar en korridor med ett större sovrum på höger sida med privat badrum. Rakt framför oss finns familjebadrummet och på vänster sida hittar vi ytterligare två sovrum.

Ovanpå fastigheten finns en takterass på hela 93,4 m2.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet enligt SKI 8 av de 10 senaste åren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.