Utmärkt golflägenhet, prissänkt! / Murcia / Hacienda Riquelme / Spanien

Påkostad lägenhet intill Hacienda Riquelmes golfbanor i världsklass

Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-11-12
Referensnummer
384 408
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Utmärkt golflägenhet, prissänkt! såldes av oss 2019-11-12.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Murcia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna påkostade och välskötta lägenhet på 2 sovrum, 1 badrum med stor takterrass ligger på välskötta Hacienda Golf Resort intill de fyra banorna i världsklass. Dessutom finns tillgång till gemensamt poolområde, vackra trädgårdar, gym, padel och lekplats.

När vi kommer in i lägenheten så möts vi av en rymlig lounge med kök och matplats i praktisk öppen planlösning. Köket har öppnats upp och utrustats med stilrena köksmöbler, rejäla bänkskivor och kvalitativa vitvaror. Rakt framför oss har vi en mycket rymlig takterrass i L-form som utrustats med glasgardiner i två sektioner. Här kan man njuta av solen nästan hela dagen och ytan nyttjas även under de kallare månaderna. Vi rör oss vidare genom loungen och anländer i en korridor med tillgång till de båda sovrummen och det påkostade badrummet i centrum.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet enligt SKI 8 av de 10 senaste åren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.