El Oasis / Fuente Alamo / Murcia / Spanien / Nyproduktion

Med ensamrätt erbjuder vi lägenheter omgiven av vacker natur men ändå nära stadslivet och havet

Pris
134 400 €
Referensnummer
429 080
Boarea/biarea
89/58 kvm
Konstruerad yta
187 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
0
Upplåtelseform
Äganderätt

Vi befinner oss en bit söder om flygplatsen i Alicante och Torrevieja i ett vidsträckt jordbruksdistrikt mitt emellan regionhuvudstaden Murcia och den historiska staden Cartagena. Murcia är en större universitetsstad med ett komplett utbud av shopping, restauranger, sevärdheter och ett pulserande nattliv. Cartagena är en charmig mindre hamnstad med finfina fiskrestauranger och en intressant historia med en hel del minnesmärken från romartiden. Båda städerna är naturliga utflyktsmål från Hacienda del Alamo. I övrigt kommer vistelsen på Hacienda del Alamo präglas av lugn och ro, avkoppling och om man önskar mängder av bra golf.
Lägenheterna presenteras med högkvalitativa byggmaterial så som genomgående marmorgolv, neutrala färgval och hög finish. De är mellan 100 till 120 kvadratmeter fördelade på 2 eller 3 sovrum med inbyggda inredda garderober. Alla har 2 badrum varav ett en-suite. Fullt utrustade kök. Uteplats med egen liten pool, balkong eller terrass åt önskvärt väderstreck och för dig som vill ha sol hela dagen finns det fastigheter med takterrass. Lägenheterna är utrustade med säkerhetsdörr, porttelefon, 2-glasfönster, jalusier med ventilationskanaler, central klimatanläggning för bästa inomhusklimat. Parkeringsplats utanför entrédörren.
Området erbjuder underbara grönområden med färgsprakande planteringar som ger rymd mellan fastigheterna för mer privat känsla då man är på sin uteplats. Även en härlig oas för den som vill leka i klätterställningar, spela spel, läsa en bok eller bara njuta i det gröna under bar himmel. Flera pooler är placerade i trädgårdarna och det finns även bad för de mindre. I anslutning finns även omklädningsrum, toaletter och dusch.
Fastigheten som presenteras via foton har 2 sovrum, 2 badrum varav 1 med en-suite. Erbjuds till endast 92.900€.
Lägenheter med 2 sovrum från endast 92.900 €
Lägenheter med 3 sovrum från endast 134.400 €
Är du boende på området har du även fördelaktiga rabatter att vänta dig på de olika aktiviteterna inom området Hacienda del Alamo. Området erbjuder golf med 18 hålsbana, golfskola, tennisbanor, paddel, sportcenter, SPA etc. Hacienda del Alamos golfbana invigdes 2006 och har, trots att den inte är särskilt välkänd, internationellt alltid rankats hög bland de som spelar runt på de många banorna i området. Dave Thomas har designat en 18-hålare med ambitionen att erbjuda en riktig mästerskapsbana. Likt flera andra banor i området mellan Murcia och Cartagena är Hacienda del Alamo en slags ökenbana. Hacienda del Alamo har en fantastisk fin Golf Academy med väl tilltagen Driving Range, flera chip- och pitchgreener, stor putting green och sex kompletta korthål enbart för träning.
Vi på Mäklarhuset erbjuder dig att uppleva denna idyll genom att bjuda dig två nätter på hotellet inklusive frukost samt en valfri aktivitet på området så som golf på 18-hulsbane, Golf Academy eller SPA om du är intresserad av att köpa boende i området Hacienda del Alamo. Självklart assisterarar vi dig med visningarna då du är på plats. Kontakta os for mer info.

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 25 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
 • Boarea:
  89 kvm
 • Biarea:
  58 kvm
 • Konstruerad yta:
  187 kvm
 • Rum:
  3 sovrum
 • Våning:
  0
 • Fastighetsbeteckning
  Ensamrätt i El Oasis, 3 sovrum 2 bad
 • Tillträde:
  Omgående
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  pre installation av TV och internet
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplatser
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  The Spaniard Inn
  371 m
  Casa Club Hacienda del Alamo
  1,06 km
  Restaurante alamo
  1,91 km
  Hotel - Restaurante - Celebraciones Venta El Campo
  2,86 km
  Salón de celebraciones Zulú
  3,26 km
 • Skolor
  Guardería Municipal
  4,08 km
 • Mataffärer
  Herbolario La Botica Verde
  3,78 km
  Mercadona
  3,96 km
  Spar Express
  3,97 km
  Domingo Calvo S.L.
  4,01 km
 • Kommunikationer
  Venta Del Campo
  2,93 km
  Museo Fuente Alamo
  3,77 km
  San Cayetano
  3,81 km
  Cuevas Del Reyllo Ii
  4,03 km
  Autocares María S L
  4,13 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - Venta Del Campo
 • 2,93 km
 • 9 min
 • 35 min
 • 41 min
Området

Murcia Regionen

Regionen Murcia är ett område som definitivt är värt att utforska rik på den spanska kulturen och gastronomin samt många utomhusaktiviteter vid havet och i det vackra landskapet.

Murcia - Cartagena

Vi befinner oss en bit söder om flygplatsen i Alicante och Torrevieja i ett vidsträckt jordbruksdistrikt mitt emellan regionhuvudstaden Murcia och den historiska staden Cartagena. Murcia är en större universitetsstad med ett komplett utbud av shopping, restauranger, sevärdheter och ett pulserande nattliv. Cartagena är en charmig mindre hamnstad med finfina fiskrestauranger och en intressant historia med en hel del minnesmärken från romartiden. Båda städerna är naturliga utflyktsmål från Hacienda del Alamo. I övrigt kommer vistelsen på Hacienda del Alamo präglas av lugn, ro avkoppling och om man önskar mängder av bra golf på en av de mange golfbanor i området.

Mar Menor

Det exceptionella i det varma och grunt vattnet, dess vind och dess strömmar gör Mar Menor, på ena sidan, till den perfekta platsen att ta sig in på äventyret som varje nautisk aktivitet medför; å andra sidan är Medelhavet, med oändliga stränder, branta klippor och havsbottnar runt Cabo de Palos som är bland de bäst bevarade i hela Mare Nostrum; La Manga del Mar Menor, en remsa med fin sand som husar det största semesterkomplexet i Murcia-regionen.

Fördelar

#Gym
#Uteliv
#Hundvänligt
#Lätt att parkera bilen
#Lugnt
#Sportevenemang
#Golf
#Barnvänligt
#Spa
#Tennis
#Tryggt
#Sport och friluftsliv
#Parker/Grönområden

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn