El Pueblo Español / Fuente Alamo / Murcia / Spanien / Nyproduktion

Med ensamrätt erbjuder vi radhus omgiven av vacker natur men ändå nära stadslivet och havet

Pris
104 500 €
Referensnummer
429 717
Boarea/biarea
104/15 kvm
Konstruerad yta
125 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Vi befinner oss en bit söder om flygplatsen i Alicante och Torrevieja i ett vidsträckt jordbruksdistrikt mitt emellan regionhuvudstaden Murcia och den historiska staden Cartagena. Murcia är en större universitetsstad med ett komplett utbud av shopping, restauranger, sevärdheter och ett pulserande nattliv. Cartagena är en charmig mindre hamnstad med finfina fiskrestauranger och en intressant historia med en hel del minnesmärken från romartiden. Båda städerna är naturliga utflyktsmål från Hacienda del Alamo. I övrigt kommer vistelsen på Hacienda del Alamo präglas av lugn, ro avkoppling och om man önskar mängder av bra golf.
Området Pueblo Espanol känns lite som man hamnat i en av Astrid Lindgrens böcker och går i småstadsmiljö där Madicken hoppat runt hand i hand med Elisabeth. I spansk version så klart;). Småstensgator upplysta av charmiga gatlampor och butiker, dagligvaruhandel, frisör, caféer samt den lilla boden som serverar tapas. Torget med fontän och anslutande restauranger med rödrutiga dukar där det serveras allt från trerätters till enklare tilltugg. Utsikten från denna härliga plats är inte att förglömma. Underbara vidder med golfbanan som central fokus och bergen i horisonten. Söker du en plats i solen för samkväm, aktivitet i lugnare avslappnad miljö rekommenderar vi Hacienda del Alamo.
Radhus går att få med 3 sovrum, 2 badrum med 104 m2. De har en modern stil med genomgående neutrala färgval men med liten spansk tusch, exempelvis så har alla fönster, fönsterluckor. Alla radhus har säkerhetsdörr, porttelefon, öppen spis, fullt utrustat kök, tvättrum, central klimatanläggning. Balkong finns i önskat väderstreck till alla i rymliga ytor för samkväm samt förströelse. Radhus har parkeringsplats. Du har även tillgång till poolområdet som erbjuder bad för stora som små. Bekvämligheter som solsängar, omklädningsrum, dusch, toalett finns att tillgå.
Fastighet som presenteras på bilder är Radhus med 3 sovrum och 2 badrum varav ett är en- suite samt gästtoalett på entréplan. Allt fördelat på 2 boendeplan och en terrass man når via kökets matplats. Erbjuds för endast 104.500€ och föreningsavgiften är 100€/ månaden.
Radhus med 3 sovrum från endast 104.500 €
Är du boende på området har du även fördelaktiga rabatter att vänta dig på de olika aktiviteterna inom området Hacienda del Alamo. Området erbjuder golf med 18 håls bana, golfskola, tennisbanor, paddel, sportcenter, SPA etc. Hacienda del Alamos golfbana invigdes 2006 och har, trots att den inte är särskilt välkänd, internationellt alltid rankats hög bland de som spelar runt på de många banorna i området. Dave Thomas har designat en 18-hålare med ambitionen att erbjuda en riktig mästerskapsbana. Likt flera andra banor i området mellan Murcia och Cartagena är Hacienda del Alamo en slags ökenbana. Hacienda del Alamo har en fantastisk fin Golf Academy med väl tilltagen Driving Range, flera chip- och pitchgreener, stor putting green och sex kompletta korthål enbart för träning.
Vi på Mäklarhuset erbjuder dig att uppleva denna idyll genom att bjuda dig två nätter på hotellet inklusive frukost samt en valfri aktivitet på området så som golf på 18-hulsbane, Golf Academy eller SPA om du är intresserad av att köpa boende i området Hacienda del Alamo. Självklart assisterarar vi dig med visningarna då du är på plats. Kontakta os for mer info.

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 32 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
 • Boarea:
  104 kvm
 • Biarea:
  15 kvm
 • Konstruerad yta:
  125 kvm
 • Rum:
  3 sovrum
 • Fastighetsbeteckning
  Ensamrätt i El Pueblo Español, 3 sovrum 2 bad
 • Tillträde:
  Omgående
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  pre installation av TV och internet
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplatser
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  The Spaniard Inn
  371 m
  Restaurante alamo
  1,91 km
  Venta El Campo
  2,86 km
  Salón de celebraciones Zulú
  3,26 km
  Pilmar Comidas S L
  3,85 km
 • Skolor
  Guardería Municipal
  4,08 km
 • Mataffärer
  Mercadona
  3,96 km
  Spar Express
  3,97 km
  Domingo Calvo S.L.
  4,01 km
  ESPISAN MULTISERVICIOS
  4,21 km
 • Kommunikationer
  Venta Del Campo
  2,93 km
  Museo Fuente Alamo
  3,77 km
  San Cayetano
  3,81 km
  Cuevas Del Reyllo Ii
  4,03 km
  Autocares María S L
  4,13 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser





 • Hållplats - Venta Del Campo
 • 2,93 km
 • 9 min
 • 35 min
 • 41 min
Området

Murcia Regionen

Regionen Murcia är ett område som definitivt är värt att utforska rik på den spanska kulturen och gastronomin samt många utomhusaktiviteter vid havet och i det vackra landskapet.

Murcia - Cartagena

Vi befinner oss en bit söder om flygplatsen i Alicante och Torrevieja i ett vidsträckt jordbruksdistrikt mitt emellan regionhuvudstaden Murcia och den historiska staden Cartagena. Murcia är en större universitetsstad med ett komplett utbud av shopping, restauranger, sevärdheter och ett pulserande nattliv. Cartagena är en charmig mindre hamnstad med finfina fiskrestauranger och en intressant historia med en hel del minnesmärken från romartiden. Båda städerna är naturliga utflyktsmål från Hacienda del Alamo. I övrigt kommer vistelsen på Hacienda del Alamo präglas av lugn, ro avkoppling och om man önskar mängder av bra golf på en av de mange golfbanor i området.

Mar Menor

Det exceptionella i det varma och grunt vattnet, dess vind och dess strömmar gör Mar Menor, på ena sidan, till den perfekta platsen att ta sig in på äventyret som varje nautisk aktivitet medför; å andra sidan är Medelhavet, med oändliga stränder, branta klippor och havsbottnar runt Cabo de Palos som är bland de bäst bevarade i hela Mare Nostrum; La Manga del Mar Menor, en remsa med fin sand som husar det största semesterkomplexet i Murcia-regionen.

Fördelar

#Gym
#Uteliv
#Hundvänligt
#Lätt att parkera bilen
#Lugnt
#Sportevenemang
#Golf
#Barnvänligt
#Spa
#Tennis
#Tryggt
#Sport och friluftsliv
#Parker/Grönområden

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn