Södra Kustvägen 55 / Norrtälje

Generationsboende - Södra Kustvägen 55

Slutpris
3 025 000 kr
Referensnummer
104 308
Boarea/biarea
125/53 kvm
Driftkostnad
31 559 kr/år
Tomtarea
3 600 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Södra Kustvägen 55 såldes av oss 2014-10-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Kustvägen 55 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig och trivsamt generationsboende "Nystugan" med ett perfekt läge endast 5 minuter från Norrtälje. Mysig gårdsbild "som en egen liten värld" med två bostadshus, varmgarage, tvättstuga/relax intill altandäcket med åretruntspa samt en dubbelcarport. Stor härlig trädgård. Stora huset har en boa om ca 125 kvm fördelat på 7 rum och lilla huset om ca 30 kvm är topprenoverat i modern stil och utrustad med kaklat badrum samt kök och rum i öppen planlösning med rymligt sovloft. Allting renoverat och väl underhållet. Hyr ut lilla huset och bo billigt eller flytta med föräldrar eller bästa vännerna! Perfekt läge längs Södra Kustvägen med ca 4 km till Norrtälje (körtid ca 5 min), Ca 5 mil Åkersberga och Stockholm ca 7 mil. Bussen stannar utanför, du kan välja på: buss 620 och 621 och 634.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.