Okvistavägen 15

Okvistavägen 15

Slutpris

7 300 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Okvistavägen 15


Slutpris
7 300 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Väldisponerad hästgård bara 40 min från Stockholm C om ca 13 ha. Huvudbyggnad om ca 196 kvm i ett plan fördelat på 6 rok, stor altan med pool. Från altanen har man en härlig utsikt över hagar och Storsjön. Isolerat stall med god takhöjd och bra ventilation, samt rejäl sadelkammare. Stor väldränerad volt 30x60 m. Stora hagar och gott om ridvägar i fantastisk Roslagsmiljö. Gården har även flera gästhus med stor charmfaktor som nuvarande ägare bedriver uthyrningsverksamhet med, läs mer på www.oqvistagard.se. I fastigheten ingår en ö med både gästhus och bastu som för närvarande genomgår renovering. Vid sjön finns även en egen brygga samt "smedjan", ett mysigt hus för gårdens fester med altan placerad intill strandlinjen. Gården innehar 1 ha vatten med fiskerätt inkl inkl kräftfiske. En underbar gård man måste uppleva. Välkomna!


Referensnummer
114 695
Boarea
196 kvm
Objekttyp
Hästgård
Såld
2014-10-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.